Ghid de cumparaturi
Citește mai departe:Garanţie Acer completă, produsul reparat şi banii înapoi

Acer oferă (şi) în România programul "Reliability Promise", o garanţie extinsă prin care aceştia îţi vor repara produsul defect şi îţi vor rambursa integral preţul produsului. Acum trebuie puţină atenţie, programul fiind disponibil doar pentru o anumită gamă de produse Acer şi cu o limită de timp.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Care pe care, NVIDIA vs AMD jocuri gratuite

Dacă acum câţiva ani, nu foarte mulţi, jocurile oferite gratuit la cumpărarea unei plăci grafice erau o palidă amintire a vremurilor de aur, scăderea vânzărilor pe sectorul componente hardware a forţat mâna producătorilor astfel că de ceva vreme aceştia (NVIDIA / AMD) ne îmbie cu jocuri gratuite.

Citește mai departe...

Citește mai departe:AMD taie preţurile pentru R9 Nano

Veşti bune pentru pasionaţi, AMD a decis să taie (consistent) preţul plăcilor grafice R9 Nano, micuţa lor bijuterie cu nucleele Fiji, High Bandwidth Memory (HBM), suport DirectX 12, Vulkan, FreeSync, LiquidVR şi Virtual Super Resolution.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Rise of the Tomb Raider gratuit de la NVIDIA

NVIDIA a pregătit o surpriză plăcută pasionaţilor de jocuri şi în special fanilor serie Tomb Raider. Pentru o scurtă perioadă de timp, cumpărătorii unei plăci grafice din seria GTX 900 sau a unui notebook cu o asemenea placă vor beneficia gratuit de jocul Rise of the Tomb Raider.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Black Friday 2015 - anul acesta îmi schimb obiceiurile - episodul I

La fel ca şi în anii precedenţi, magazinele online şi cumpărătorii se pregătesc pentru Black Friday 2015, eveniment care cel puţin în teorie, oferă avantaje atât vânzătorilor dar şi clienţilor, primii încercând să obţină un volum mare al vânzărilor iar ceilalţi, să achiziţioneze la preţuri promoţionale (reduse), produsul sau produsele dorite.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Lenovo Zuk Z1 într-o ofertă limitată apetisantă

Un smartphone ca Lenovo Zuk Z1 a atras rapid aprecierile şi privirile datorită unui design atractiv, dar şi a dotărilor tehnice încă de la lansare. Acum există şi posibilitatea achiziţiei la un preţ special, astfel că se poate spune că avem în faţă un pachet complet, aproape irezistibil.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ZMI PB810 oferă 10000mAh şi un design slim

Cauţi un încărcător portabil de mare putere pentru tableta sau smartphone-ul personal? Îţi ajung 10000mAh? Nu căuta mai mult pentru că îţi prezentăm ZMI PB810, mai mult, vine şi cu o reducere consistentă pe gearbest.com.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Nu ai răbdare până la Black Friday?

Nu mai este mult până la Black Friday dar chiar şi aşa, pentru nerăbdători sau cei ce doresc achiziţionarea imediată a unui gadget, ne-am gândit să le oferim o selecţie de produse cu preţuri reduse profitând de o campanie a celor de la Everbuying.net.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Recomandări telefoane şi accesorii Xiaomi

Xiaomi este un brand puternic care a reuşit să se desprindă din mormanul zecilor de producători chinezi oferind produse calitative, unele luptând de pe poziţii egale cu produse ale unor branduri consacrate. Am ales să vă prezentăm o selecţie de telefoane (phablets / smartphones) şi câteva accesorii aflate în promoţie la un retailer online, poate vă doriţi ceva diferit de Samsung, LG, Apple, etc ;)

Citește mai departe...

Citește mai departe:Phablet-uri şi smartphones Elephone în promoţie

Caut de ceva vreme un înlocuitor la vechiul LG Optimus One şi vreau să trec peste branduri renumite aşa încât mă tot uit după telefoane / phablet-uri mai puţin răsunătoare. Aflu astfel de Elephone şi descopăr patru modele interesante care cu puţin timing le poţi achiziţiona la preţuri foarte bune.

Citește mai departe...