Articole colaboratori

affiliate news - benchmark reviewsJocurile pe PC nu au fost niciodată o propunere ieftină. Costul pentru puterea de procesare, atât pentru procesor şi GPU, au scăzut raportat la GigaFLOP, dar costul total necesar pentru a juca cele mai noi jocuri pe PC a rămas relativ constant. Din fericire, pentru cei cu un buget limitat, lucrurile sunt îmbucurătoare în ultima vreme. Unul dintre motive este că la un preţ rezonabil putem dispune de carcase dedicate pentru gaming cum este şi cazul cu modelul Antec Two Hundred.

Citește mai departe...

BenQ doreste sa se afirme tot mai mult pe piata de monitoare LCD si pentru asta incearca sa-si individualizeze produsele prin tehnologii şi inovaţii. Recent a lansat monitorul LCD BenQ M2400HD de 24 inch 16:9 full HD. Este un monitor recomandat pentru activitati multimedia de nivel mediu si mai putin la grafica si fotografie. BenQ M2400HD seamana foarte mult cu monitoarele de la Apple pentru ca beneficiaza de o carcasa Glossy White si are un design placut.

Citește mai departe...

Citește mai departe...

Noile generatii de televizoare cu plasma de la Panasonic, Z1, V10, G10 si G15, vor beneficia de noua tehnologie VIERA NeoPDP.

Aceasta inseamna ecrane cu design slim, imagine de o calitate exceptionala, consum redus de energie, unghi mai mare de vizibilitate si multiple conexiuni multimedia.

Citește mai departe...

Citește mai departe...

Samsung va lansa in luna iunie unul dintre cele mai asteptate telefoane de pe piata, Samsung i7500.

Inca de la inceput putem mentiona ca acest telefon va avea un display touchscreen OLED si va beneficia de sistemul de operare Android.

Citește mai departe...

Citește mai departe...

Samsung Electronics Romania lanseaza si in Romania telefonul full-touch “UltraTOUCH”.

Este un telefon mobil elegant cu un design placut si echipat cu tehnologie de ultima generatie.

Citește mai departe...

Citește mai departe...

Pentru ca in casa noastra s-au inmultit PC-urile, ultimul venit fiind notebook-ul, m-am vazut pus in situatia in care aveam nevoie de un router WiFI cu care sa pot conecta la internet atat cele doua PC-uri desktop pe care le am cat si notebook-ul la nevoie. Nu imi doream ceva pretentios si nici foarte scump, insa care sa fie usor de configurat si care sa faca bine treaba caruia este destinat. Din toata oferta am ales D-link Wireless Router DI-524, care se recomanda ca a fi o foarte buna alegere pentru home use.

Citește mai departe...

Voodoo este un nume puternic in lumea PC-urilor de gaming , dar ca sa fie clar : Voodoo Envy 133 nu intra cu siguranta in aceasta categorie. Envy este un laptop super usor ideal pentru navigarea pe internet si verificarea e-mailurilor. Ganditi-va ca fiind cel mai bun laptop " de fite" cu care poti sa intri in cafenele : este foarte usor , te poti conecta la cele mai rapide retele Wifi , arata incredibil de bine si sigur va da nastere la discutii care incep cu " Wow, ce laptop e asta?"

Citește mai departe...

În mitologia nordică, Fenris sau Fenrir era un monstru gigant sub întruchiparea unui lup. Deci, nu un zeu nordic, aşa cum aţi fi putut avea impresia, la primul „contact”. Apar şi zei în povestea lui (Tyr, zeul războiului, care l-a hrănit cât timp a fost înlănţuit), însă el nu este unul dintre ei. Ca să nu ne întindem la poveşti (la propriu, ce-i drept), ideea de bază era că Fenrir ar fi fost responsabil, conform unei profeţii, de distrugerea lumii, iar înlănţuirea lui urmărea să prevină acest lucru, zeii folosind un lanţ magic, pentru a-l ţine captiv. Povestea nu e aşa scurtă şi lipsită de substrat, însă articolul acesta se referă la un cooler pentru procesor, în caz că nu aţi observat.

Citește mai departe...

InWin NA Review @ Virtual-HideoutCând am văzut pentru prima oară InWin NA la CES, prima impresie a fost una situată între intrigă şi confuzie. De la distanţă, nu poţi spune exact ce este. Dar, trebuie să fie ceva legat de tehnică fiind prezentat în cadrul CES. Aşezat pe o măsuţă era ceva ce semăna cu o cutie din porţelan alb. A fost un mic buton alb şi câteva fire ce au sugerat că este mai mult decât o simplă cutie, este o carcasă de hard disk. La prima privire, chiar şi soţia mea s-a întrebat care a fost motivaţia pentru un astfel de concept. Şi s-a mai întrebat ce îl face diferit de nenumăratele carcase ce s-au aflat pe bancul de probă. Odată asamblat şi aşezat în locul ideal pe birou şi-a dezvăluit adevărata valoare şi utilitate.

Citește mai departe...