Comunicate de presa

Comunicate de presa

Citește mai departe:Canon lansează seria Océ Arizona 1200

Canon Europe, lider mondial în domeniul soluţiilor de imagistică, anunţă lansarea la nivel global a seriei Océ Arizona 1200 de imprimante UV flatbed. Create pentru furnizorii de servicii de imprimare (PSP) care necesită o calitate superioară a imprimării, versatilitate în aplicaţie şi uşurinţă de utilizare, modelele Océ Arizona 1240, 1260 şi 1280 sunt ideale pentru companiile din industria de producţie publicitară de mari dimensiuni, pentru producători de imprimări speciale, servicii reprografice şi laboratoarele foto.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ADATA anunţă Lightning Card Reader

ADATA Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante şi produse NAND Flash, lansează un cititor de carduri pe interfaţă Lightning pentru dispozitivele Apple iOS (iPhone, iPad şi iPod).

Citește mai departe...

Citește mai departe:Maguay va organiza No Time for Downtime, ediţia 2015

Maguay va organiza pe 1 octombrie 2015 la JW Marriott Hotel evenimentul anual No Time For Downtime, dedicat echipamentelor şi infrastructurii critice pentru siguranţa organizaţiilor.

Citește mai departe...

Citește mai departe:10 ani de Royal Computers

Aflată în top 10 distribuitori hardware şi lider de piaţă pe segmentele periferice, accesorii şi reţelistică, compania Royal Computers împlineşte 10 ani de la înfiinţare.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015

Acest an marchează un jalon important pentru parteneriatul tot mai strâns dintre Republica Coreea şi România, întrucât ambele ţări sărbătoresc anul acesta cea de-a 25-a aniversare de la stabilirea relaţiilor diplomatice în 1990. Cu această ocazie, Ambasada Republicii Coreea din Bucureşti are plăcerea să anunţe că va găzdui, împreună cu Biroul KOTRA din Bucureşti, evenimentul „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015”. Evenimentul va avea loc la hotelul Crowne Plaza din Bucureşti în perioada 16-17 septembrie, 2015.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Cisco lansează Internet of Things (IoT) System, o platformă capabilă să transforme radical industriile

Cisco lansează Internet of Things (IoT) System, o platformă care simplifică administrarea la scară largă a dispozitivelor şi obiectelor conectate la reţea. Aceasta oferă o infrastructură care este proiectată să gestioneze sisteme de mari dimensiuni cu trafic intens generat de diverse dispozitive şi platforme.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Oracle Database 12c şi Oracle Database In-Memory sunt certificate şi susţinute SAP pentru utilizarea împreună cu Soluţiile SAP

Oracle a anunţat astăzi că Oracle Database In-Memory a fost certificat de SAP în vederea utilizării cu soluţii SAP, bazate pe platforma de tehnologie SAP NetWeaver® 7.x. Clienţii pot utiliza aplicaţii SAP împreună cu Oracle Database In-Memory pentru a realiza analiza datelor în timp real împreună cu procesarea tranzacţiilor în timp real pe aplicaţiile existente, adăugând structuri SAP în memoria internă a magazinului. Aceasta este continuarea colaborării dintre Oracle şi SAP pentru a îndeplini cererile clienţilor de a folosi software-ul SAP împreună cu tehnologia de la Oracle. La începutul acestui an, SAP a certificat Oracle Database 12c, Oracle Exadata Database Machine X5-2 şi Oracle Exalogic Elastic Cloud X5-2 pentru utilizare împreună cu soluţiile SAP.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Huawei anunţă noi descoperiri în tehnologia 4.5G/ 5G pentru Small Cells

Huawei a anunţat noile sale realizări din domeniul tehnologiilor-cheie 4.5G/5G pentru produse Small Cell (precum LampSite, Pico, Macro şi Book RRU), în cadrul Congresului Mobile World 2015 din Shanghai. Aceste tehnologii ajută operatorii de reţea să crească viteza de livrare a serviciilor Mobile Broadband (MBB) la o lăţime de bandă de nivel Gbit/s, făcând astfel încă un pas înainte către era 4.5G/5G. De asemenea, compania şi-a demonstrat tehnologiile 5G pe soluţiile LampSite şi Book RRU, posibile datorită eforturilor susţinute împreună cu China Mobile.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Tudor Manea, director general eMAG România

Tudor Manea este, începând din luna iulie, noul director general eMAG pentru operaţiunile din România, coordonând pe plan local activităţile de achiziţii şi vânzări, platforma Marketplace, logistica, showroom-urile, dar şi activităţile de plăţi şi credite online precum şi relaţiile cu clienţii.

Citește mai departe...

Urmăreşte-ne şi pe:

     
Dreamhack 2016 Bucharestg

VIDEO Recente

MSI GeForce GTX 1080 Gaming