Comunicate de presa

Xerox la Drupa 2012

Xerox participă la drupa, cel mai mare eveniment mondial din industria de print şi media, cu ultimele sale tehnologii de imprimare digitală şi tipar offset. Printre acestea, imprimanta iGen 150 este prezentată în premieră la acest târg. drupa are loc la Düsseldorf, Germania, în perioada 3 -16 mai.

La standul Xerox, vor fi prezente o serie de prese digitale color, de la Xerox 550/560 la sistemul de producţie inkjet Xerox CiPress 500, aplicaţii foto, de imprimare, soluţii pentru realizare ambalaje, marketing direct, TransPromo şi soluţii pentru eficientizarea fluxurilor de lucru şi dezvoltarea afacerilor. Vizitatorii vor avea ocazia sa vadă aplicaţii prezentate live, multe dintre ele fiind premiate Best-of-the-Best – IOS (tipar digital si offset), Mediaware (soluţii de realizare ambalaje), MBA Group Limited (TransPromo), Telemail (TransPromo), Easy Print şi Printshop. De asemenea, aceştia vor putea testa live tehnologiile Xerox şi vor învăţa cum să vândă şi să realizeze  materiale de marketing şi direct mail, produse foto, manuale sau cărţi.

Vedeta standului va fi cea mai productivă presă digitală color, iGen 150, construită pe premiata platformă iGen. De când a fost lansată în anul 2008, tot la drupa, presa iGen4 a fost utilizată de peste 1000 de clienţi pentru a produce milioane de pagini lunar.
iGen4  a fost recunoscută de companii independente de testare drept cel mai productiv sistem din clasa sa, printre acestea aflându-se şi laboratorul SpencerLab Digital Color.

Stand Xerox la Drupa 2012 Stand Xerox la Drupa 2012 Stand Xerox la Drupa 2012
Vezi toate imaginile din galeria foto...

Noua presă, iGen 150, tipăreşte pe o gamă largă de tipuri de hârtie: texturată, cretată şi necretată, precum şi pe medii speciale: PVC, transparente, etc. Fiecare pagină este creată cu ajutorul tehnologiei patentate image-on-image şi al toner-ului mat, oferind printuri digitale color dinamice, foarte asemănătoare tiparului offset, din punct de vedere al calităţii. 

Printre beneficiile noii imprimante se numără:

  • Automatizare = productivitate = mai multe operaţiuni - presa tipăreşte 150 de pagini pe minut şi 3000 de pagini de 66 cm pe oră.
  • Rezoluţie de 2.400 x 2.400 dpi, cea mai avansată de până acum, oferind imprimari cu o definiţie excepţională, detalii precise şi o claritate remarcabilă a textului.
  • Sistemul Auto Density Control, care detectează şi corectează eventualele dungi ce ar putea sa apară pe print.
  • Automated Color Maintenance, care înlocuieşte operaţiunile manuale  prin analizarea culorii şi notificarea operatorului, atunci când presa este gata pentru producţie.

Nu vor lipsi nici sesiunile concentrate pe nevoile de business ale companiilor: eficienţă, productivitate şi reduceri de costuri.

Xerox va mai prezenta în premieră la drupa Freedom to Print, un program automat  care presupune administrarea eficientă a echipamentelor Xerox şi non-Xerox într-o companie, prin crearea unui flux de lucru comun. Prin intermediul acestuia, companiile obţin un randament maxim de la fiecare echipament din reţea şi reduc costurile, prin selectarea echipamentului potrivit pentru o anumită operaţiune.

XMPie, o companie Xerox, lider în soluţii software pentru Individualized Communications Management (ICM), va prezenta la drupa XMPie Circle, o soluţie cloud, ce constă într-o prezentare digitală şi interactivă, care face mai uşor de vizualizat şi de înţeles, pentru persoanele implicate, campaniile desfăşurate pe mai multe canale 1:1. Noua soluţie le permite acestora să împărtăşească concepte, să aprobe direcţiile de dezvoltare, să analizeze şi să aprobe obiective. De asemenea, compania va prezenta la drupa soluţia XMPie uStore, ce permite încărcarea documentelor online şi oferă o serie de avantaje comerţului online out-of-the-box.

Mai mult, în fiecare zi, la 10:45, 13:45 şi 16:45, vizitatorii vor putea urmări la standul Xerox echipa Cirque du Soleil, care va susţine mai multe spectacole în timpul evenimentului.

Sursa: Xerox România

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus

Urmăreşte-ne şi pe:

     
Dreamhack 2016 Bucharestg

VIDEO Recente

MSI GeForce GTX 1080 Gaming