Comunicate de presa
Biletele pentru DreamHack Cluj-Napoca 2015 au fost puse în vânzare

Vineri, 3 iulie 2015, s-au pus în vânzare biletele şi abonamentele pentru DreamHack Cluj-Napoca 2015, cel mai mare festival digital din România, care se va desfăşura între 30 octombrie -1 noiembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Bilete şi abonamentele au preţuri promoţionale în perioada 3 iulie – 31 iulie şi pot fi achiziţionate de pe shop.computergames.ro. În această perioadă, biletele sunt la jumătate de preţ faţă de cele cumpărate în perioada evenimentului. Aşadar, până în 31 iulie, un abonament de 3 zile costă 40 lei sau 8 euro prin sms, un bilet pentru zona BYOC este 100 lei, iar pentru zona de 1v1 costă 80 lei.

După cinci ediţii de succes în Bucureşti, DreamHack ajunge pentru prima dată în afara Capitalei, iar ediţia de la Cluj-Napoca se preconizează a fi cea mai importantă de până acum.

Fanii sportului electronic care vor veni la Cluj-Napoca vor avea ocazia să se întâlnească cu cele mai mari echipe din lume la Counter-Strike: Global Offensive, în turneul DreamHack Open, cu vedete internaţionale la Hearthstone şi cu youtuberii favoriţi în Stream Area.

Din ediţia DreamHack Cluj-Napoca 2015 nu vor lipsi tradiţionalele turnee naţionale de League of Legends, Hearthstone şi Minecraft, dotate cu premii substanţiale în bani şi produse.

De asemenea, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, DreamHack organizează zonele preferate de iubitorii eSport: competiţii 1 v1 în PGL Arena, distracţie pe console în PGL Arcade, competiţii de Cosplay şi bineînţeles zona Bring Your Own Computers (BYOC) pentru cei care vor să se joace pe propriile terminale la faţa locului.

Secret Shop şi Esport Shop reprezintă secţiunile DreamHack Cluj-Napoca 2015 de unde se poate cumpăra o sumedenie de produse promoţionale brand-uite cu însemnele echipelor şi cu cele ale jocurilor preferate (LoL, Minecraft, World of Tanks, CS:GO etc.

Organizat de PGL, divizia eSport a Computergames.ro, Dreamhack Bucharest a înregistrat cu fiecare ediţie noi recorduri de participanţi şi audienţă.

La ediţia din primăvara acestui an, DreamHack Bucharest 2015 a avut peste 25.000 de spectatori şi peste 400 de jucători profesionişti, marcând câteva premiere în lumea sportului electronic românesc, precum  spectacolul impresionant de pe cele două scene principale pe care s-au desfăşurat finalele competiţiilor internaţionale StarLadder şi PGL CS:GO Championship Series.

Informaţii suplimentare, imagini şi toate categoriile de bilete se găsesc pe platformele oficiale de comunicare: www.dreamhack.ro, www.facebook.com/dreamhack.ro şi shop.computergames.ro.

Partenerul principal DreamHack Cluj-Napoca 2015 este Telekom Romania.

Mai multe despre: Romania   Dreamhack  

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus

Urmăreşte-ne şi pe:

     
Dreamhack 2016 Bucharestg

VIDEO Recente

MSI GeForce GTX 1080 Gaming