Comunicate de presa
Epson oferă premiul special la cea de-a doua ediţie a concursului de fotografie Ochiul Magic

„Ochiul Magic”, concursul de fotografie care urmăreşte promovarea Bucureştiului, şi-a premiat câştigătorii. Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, a ales peste 400 de câştigători, ale căror lucrări vor fi incluse în ediţia de anul acesta a albumului oficial al Municipiului Bucureşti. Epson, partener al competiţiei de fotografie din acest an, a premiat câştigătorul locului al patrulea cu un multifuncţional L850.

La ediţia din acest an a concursului de fotografie au participat 1.643 de persoane cu peste 3.000 de fotografii. O comisie alcătuită din 25 de personalităţi culturale, prezidată de Academicianul Răzvan Theodorescu, a ales 400 de lucrări câştigătoare, primele patru fiind recompensate cu cele mai mari premii, iar restul cu diplome de participare însoţite de un premiu de 100 de lei fiecare.

Câştigătorii premiilor:

Locul I – Marele Premiu Ochiul Magic şi 2500 lei – Dan Mihai Bălănescu

Locul I – Marele Premiu Ochiul Magic şi 2500 lei – Dan Mihai Bălănescu

Locul al II-lea - Diplomă de Excelenţă şi 1500 lei - Eugen Horoiu

Locul al II-lea - Diplomă de Excelenţă şi 1500 lei - Eugen Horoiu

Locul al III-lea – Diplomă de Merit şi 1.000 de lei – Bogdan Merluşcă

Locul al III-lea – Diplomă de Merit şi 1.000 de lei – Bogdan Merluşcă

Câştigătorul locului al IV-lea, Ştefan Staicu, a primit un premiu special din partea Epson, constând într-un multifuncţional L850, echipament proiectat pentru imprimarea de fotografii la costuri foarte reduse.

Câştigătorul locului al IV-lea, Ştefan Staicu, a primit un premiu special din partea Epson

Epson L850 poate fi operat independent, fără să fie conectat la un computer, fiind astfel potrivit pentru a fi folosit de fotografii de evenimente sau de pasionaţii care îşi tipăresc fotografiile acasă. Epson L850 scanează direct pe carduri de memorie şi poate printa direct de pe acestea şi de pe camere cu PictBridge. Este echipat cu un ecran LCD de 6,9 cm cu butoane tactile, prin intermediul căruia sunt controlate toate funcţiile de scanare, copiere şi imprimare.

Epson L850 utilizează sistemul inovator Epson cu recipiente de cerneală de capacitate foarte mare (ITS) şi beneficiază de garanţie de 12 luni sau 3.000 de pagini. Fiind creat pentru situaţii în care este necesară producţia de volume mari de fotografii şi documente cu cele mai mici costuri posibile, L850 utilizează recipiente de cerneală de mare capacitate, de 70 ml, şi imprimă cu şase culori. Acest lucru le permite fotografilor să tipărească până la 1.800 de fotografii la dimensiunile de 15x10 cm[1]  cu un set de cerneală. Tehnologia de completare rapidă cu cerneală simplifică reumplerea. Multifuncţionalul L850 poate, de asemenea, să imprime pe CD-uri/DVD-uri printabile.

[1] Volumele de imprimare menţionate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea imprimării modelelor de testare, prevăzute de standardul ISO/IEC 29103. Volumele de imprimare menţionate NU se bazează pe standardul ISO/IEC 29102. Volumele de imprimare menţionate se bazează pe recipientele de cerneală de schimb şi pot varia în funcţie de imaginile pe care le imprimaţi, de tipul de hârtie pe care îl utilizaţi, de frecvenţa imprimărilor şi de condiţiile de mediu, cum ar fi temperatura.

Mai multe despre: Epson  

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus

Urmăreşte-ne şi pe:

     
Dreamhack 2016 Bucharestg

VIDEO Recente

MSI GeForce GTX 1080 Gaming