Comunicate de presa
Tudor Manea, director general eMAG România

Tudor Manea este, începând din luna iulie, noul director general eMAG pentru operaţiunile din România, coordonând pe plan local activităţile de achiziţii şi vânzări, platforma Marketplace, logistica, showroom-urile, dar şi activităţile de plăţi şi credite online precum şi relaţiile cu clienţii.

Totodată, Tudor Manea deţine funcţia de vicepreşedinte al companiei şi raportează direct către Iulian Stanciu, CEO al grupului eMAG, care conduce dezvoltarea eMAG la nivel de grup pe principalele direcţii: dezvoltare internaţională, tehnologie, investiţii, dezvoltare angajaţi, marketing şi financiar.

Tudor Manea (31 de ani) este alături de eMAG de zece ani, fiind cel care a pus bazele departamentului de tehnologie. Anterior poziţiei de director general, Tudor a coordonat o echipă de aproximativ 350 de specialişti în tehnologie şi procese la nivel local şi regional, în ţările în care eMAG este prezent (România, Bulgaria, Ungaria, Polonia). Tudor Manea a dezvoltat mai multe arii de activitate din eMAG, contribuind semnificativ la evoluţia business-ului şi a echipei.

„Tudor a contribuit semnificativ la construcţia eMAG, a trecut prin toate departamentele companiei şi a dezvoltat proiecte mari precum Black Friday, extinderea echipei de programare şi infrastructură, centrul de cercetare din Iaşi, construcţia din zona de cultură organizaţională, dar şi cel mai recent proiect major al nostru, platforma de mobile", spune Iulian Stanciu, CEO eMAG.

„Parcursul în cadrul companiei mi-a oferit în mod constant provocări, dar noua poziţie este cea mai mare dintre ele. Voi continua ce am făcut până acum: am crezut în oameni şi i-am ajutat să crească, am gândit ordonat şi am luat decizii bazate pe date şi am construit servicii care sunt apreciate de client”, spune Tudor Manea, director general eMAG România.

Tudor Manea – Parcurs de carieră în eMAG:

  • 2015 -> Director general eMAG România
    • VP Platforms & Technology Director
  • 2014 -> VP HR & Technology Director
  • 2011 -> IT & Software Manager şi board member
  • 2010 -> Software Development Manager
  • 2008 -> IT Integration Manager
  • 2006 -> IT Manager
  • 2005 -> IT & Service

Tudor Manea este absolvent al Facultăţii de Electronică din cadrul Universităţii Politehnică Bucureşti. Între 2011- 2013 a urmat cursurile EMBA Maastricht School of Management.

Mai multe despre: eMAG  

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus

Urmăreşte-ne şi pe:

     
Dreamhack 2016 Bucharestg

VIDEO Recente

MSI GeForce GTX 1080 Gaming