Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015

Acest an marchează un jalon important pentru parteneriatul tot mai strâns dintre Republica Coreea şi România, întrucât ambele ţări sărbătoresc anul acesta cea de-a 25-a aniversare de la stabilirea relaţiilor diplomatice în 1990. Cu această ocazie, Ambasada Republicii Coreea din Bucureşti are plăcerea să anunţe că va găzdui, împreună cu Biroul KOTRA din Bucureşti, evenimentul „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015”. Evenimentul va avea loc la hotelul Crowne Plaza din Bucureşti în perioada 16-17 septembrie, 2015.

Evenimentul va consta în întâlniri de afaceri tête-à-tête şi într-o expoziţie cu cataloage de prezentare. O delegaţie a douăzeci şi şapte (27) de IMM-uri coreene din Seoul şi trei companii coreene care operează în Bucureşti vor participa la evenimentul de două zile, al cărui obiectiv principal este acela de a ajuta la potrivirea acestor IMM-uri coreene cu potenţialii lor parteneri de afaceri din România. Şaisprezece (16) companii dintre cele treizeci (30) îşi vor trimite reprezentanţii în Bucureşti pentru a participa la eveniment, în timp ce restul companiilor vor participa prin intermediul expoziţiei cu cataloage de prezentare.

IMM-urile coreene invitate au obiecte de activitate dintre cele mai diverse, operând în domenii precum IT&C, domeniul electric, industria agricolă, materiale de construcţii şi unelte industriale, FMCG, produse sportive, echipament medical şi industria beauty. În domeniul IT&C vor fi invitate trei companii coreene – IN Information, Winitech şi Silstar – dintre care una va fi reprezentată la nivel managerial, iar celelalte vor participa doar în cadrul expozitiei. Printre exponate, vizitatorii vor putea găsi soluţii de prevenire a scurgerilor de informaţii, sisteme de siguranţa publică şi de transport a informaţiei, cât şi instrumente folosite de artişti digitali.

Unul dintre cele mai interesante produse realizate de reprezentanţii IT&C este MD-RED produs de IN Information, un soft de investigare a telefoanelor mobile care analizează cu maximă discreţie şi eficienţă toate fişierele din aplicaţii (active sau şterse). Pentru mai multe informaţii cu privire la companiile ce vor participa la eveniment şi produsele lor reprezentative, vă rugăm să consultaţi site-ul web al Ambasadei (rou.mofa.go.kr), unde veţi găsi ataşat sinopsisurile tuturor companiilor, o listă cu toate IMM-urile coreene participante şi felul în care vor lua parte la eveniment, cât şi programul celor două zile.

Dacă vă interesează explorarea oportunităţilor de a clădi parteneriate de afaceri cu participanţii coreeni, prin intermediul evenimentului „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015”, nu ezitaţi să contactaţi Ambasada, prin telefon, la 0747.617.657 sau 021.230.71.98 sau, prin e-mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau Biroul KOTRA din Bucureşti, telefonic, la 021.233.21.71/2/3, sau, prin e-mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Am aprecia dacă ne-aţi putea furniza, din timp, informaţii cu privire la data şi ora la care aţi dori să veniţi, profilul companiei dumneavoastră şi dacă aţi dori să luaţi parte la întâlnirile tête-à-tête sau/şi la expoziţia cu cataloage de prezentare.

Mai multe despre: business   Romania   Coreea   KOTRA