Comunicate de presa
Canon lansează seria Océ Arizona 1200

Canon Europe, lider mondial în domeniul soluţiilor de imagistică, anunţă lansarea la nivel global a seriei Océ Arizona 1200 de imprimante UV flatbed. Create pentru furnizorii de servicii de imprimare (PSP) care necesită o calitate superioară a imprimării, versatilitate în aplicaţie şi uşurinţă de utilizare, modelele Océ Arizona 1240, 1260 şi 1280 sunt ideale pentru companiile din industria de producţie publicitară de mari dimensiuni, pentru producători de imprimări speciale, servicii reprografice şi laboratoarele foto.

Designul „true flatbed” al noii serii a fost gândit pentru a livra cea mai versatilă platformă din domeniul imprimării de format mare. Astfel, furnizorii de servicii de imprimare pot imprima direct pe materiale neobişnuite cu forme variate, precum pânza, lemnul, ceramica sau sticla, şi pot imprima de multiple ori cu o aliniere perfectă pentru aplicaţii texturate sau de înaltă densitate, precum diverse ambalaje sau tencuieli. Un sistem de vacuum mai puternic oferă o fixare pe masa fiabilă chiar şi pentru materialele rigide şi deformate, în timp ce noul sistem de imprimare UV reduce căldura de suprafaţă pentru a permite imprimarea pe cele mai subţiri şi sensibile suporturi media – o soluţie perfectă pentru imprimarea materialelor de retail şi de la punctele de vânzare.

Dacă furnizorii de servicii de imprimare doresc să-şi sporească capacitatea de producţie sau să se adreseze unor pieţe ce folosesc aplicaţii de calitate superioară, seria Océ Arizona 1200 este o echipamentul ideal pentru a întregi flota existentă, aceasta oferind calitate, versatilitate şi fiabilitate, dar păstrând în acelaşi timp uşurinţa de utilizare. Interfaţa intuitivă pentru utilizator arhivează sarcinile de imprimare pentru eventuala reutilizăre ulterioară, iar sistemul de schimbare rapidă a cernelurilor elimină automat pericolul încărcării incorecte din partea utilizatorului.

Aparatele folosesc până la şase culori, şi pot fi echipate şi cu alb şi varnish. Opţional, adăugarea cernelurilor cyan deschis şi magenta deschis asigură o calitate superioară a imprimării aplicaţiilor fotografice şi obiectelor de artă. Modelele nou lansate utilizează tehnologia premiată, Océ VariaDot, producând text şi linii clare, alături de gradaţii fine şi culori puternice. Oferind cea mai bună economie la cerneluri de pe piaţa de profil, cu o medie de consum de 8 ml/m2, seria Océ Arizona 1200 este ideală pentru imprimarea înalt-calitativă la un preţ competitiv.

Pierre-Olivier Esteban, European TDS/DGS Marketing Director al Canon Europe, a comentat:

“Pentru furnizorii de servicii de imprimare de volume medii există o imensă oportunitate de a-şi continua creşterea afacerilor – fie că se concentrează pe comunicare grafică, ambalaje, imprimare industrială sau retail. Însă, pentru a rămâne competitivi, aceştia trebuie să fie pregătiţi să livreze o gamă de produse de înaltă calitate, rapid şi ieftin. Seria Océ Arizona 1200 a fost gândită şi construită ţinând cont exact de aceste cerinţe. Rezultatul este o maşină fiabilă, robustă şi de foarte înaltă calitate, o mărturie a inovaţiei şi expertizei din spatele liniei de produse Canon din acest sector. Piaţa de format mare este în creştere, iar noi ne angajăm să ne ajutăm clienţii să crească alături de ea, cu fiecare pas.”

Specificaţii-cheie:

 • Calitate premiată a imprimării alb-negru Océ VariaDot™, cu suport opţional pentru imprimare cu 6 culori folosind light Cyan şi light Magenta,
 • Capacitate de imprimare rigidă cu adevărat “flatbed”
 • Modul de imprimare expres, la 35 m2/h,
 • Modul de imprimare High Definition, pentru o poziţionare superbă a punctelor,
 • Două mărimi diferite, 125 x 250 cm sau 250 x 308 cm, şi trei configuraţii de patru, şase sau opt canale de culori,
 • Opţiunea Roll Media disponibilă pentru imprimarea pe suporturi media flexibile, cu o lăţime de până la 2,2 m,
 • Opţional disponibil sistemul Automatic Printhead Maintenance System (APMS – sistem de întreţinere automată a capului de imprimare) pentru curăţarea rapidă, fiabilă şi fără atingere a capului de imprimare,
 • Un sistem de vacuum cu şase/şapte zone, optimizat pentru dimensiunile standard ale suporturilor media rigide,
 • Pini pneumatici pentru alinierea suportului media, ce permit încărcarea simplă şi uşoară a suporturilor media rigide,
 • Imprimare Continuă – origini duale şi sisteme de vacuum independente pentru imprimare şi încărcare/descărcare simultane ale suporturilor media (modelele XT),
 • Funcţionalitate avansată a panoului operator, precum funcţiile de Step- and Repeat (de repetare a pasului) şi definirea sarcinilor-oglindă şşi colective.

Seria Océ Arizona 1200 va fi disponibilă la nivel mondial de la finalul lunii ianuarie 2016.

Mai multe despre: imprimanta   Canon   flatbed  

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus

Urmăreşte-ne şi pe:

     
Dreamhack 2016 Bucharestg

VIDEO Recente

MSI GeForce GTX 1080 Gaming