Evenimente
Citește mai departe:Turneu offline de gaming organizat de ASUS

Dacă nu ai deja planuri pentru acest weekend (dar și pentru toată luna), află că ASUS organizează cel mai lung turneu offiline de gaming din România. Totul se întâmplă în perioada 10 Martie - 2 Aprilie 2017, în Plaza Mall București.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Dreamhack 2016 - Bucharest

Vin la Dreamhack din 2013, iar singura dată când am lipsit a fost doar la evenimentul din Cluj. Anul acesta Dreamhack s-a axat pe CS:GO, joc pe care pot spune că îl cunosc foarte bine și îl urmăresc, dar din păcate evenimentul nu a mai avut aceeași organizare.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Castiga 20 de invitatii la DreamHack Bucharest 2016

Câștigă împreună cu PCMHZ și PGL una din cele 20 de invitații la DreamHack Bucharest 2016. Mult a fost, puțin a rămas până pe 16 Septembrie, dată la care se dă startul unei noi ediții DreamHack, pasionații de eSports și gaming având ocazia să participe la un eveniment de talie mondială.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ASUS Modding Cup 2016

ASUS Republic of Gamers a descoperit de ceva vreme că şi în România sunt pasionaţi de PC Modding. Drept urmare, o nouă competiţie denumită ASUS Modding Cup 2016 tocmai ce şi-a deschis stagiunea de înscrieri.

Citește mai departe...

Citește mai departe:CONCURS - Câştigă o carcasă Corsair400C

Cei de la Corsair ne-au oferit de această dată posibilitatea de a organiza un concurs cu o carcasă recent adăugată în suita lor şi vorbim de Corsair 400C. Astfel că o dată cu lansarea canalului de Youtube afiliat site-ului şi anume „Ghinea Alex” realizăm şi un concurs în care oferim ca premiu o carcasă Corsair 400C.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Ce echipe de eSports din România joacă în Divizia PGL

Ca urmare a celor 9 zile de calificări, Divizia PGL, turneu de sport electronic dedicat exclusiv jucătorilor români şi basarabeni, avem cele mai bune echipe de League of Legends, DOTA 2 şi CS-GO.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ACL Esports vă invită la două maratoane de gaming!

În demersul nostru de a promova sportul electronic în România şi de a face din gaming o profesie, ACL România în parteneriat cu BenQ şi Flanco au plăcerea să vă invite în perioada 27-28 Februarie, orele 10:30 în magazinul Flanco Băneasa la evenimentul "Campionatul Naţional de League of Legends - Sezonul 3” şi la MSI Online Gaming Tournament, eveniment susţinut de brandul de gaming MSI.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Finala PGL Regional Minor Championship: Europe aduce în România 40 de jucători de CS:GO

La sfârşitul lunii ianuarie, fanii CS:GO din România au ocazia să urmăreasca online finalele PGL Regional Minor Championship: Europe, în care se vor confrunta 8 echipe de CS:GO din Europa.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Vino la Acer League of Legends Tournament

Acer League of Legends Tournament se va desfăşura timp de două zile, va începe în data de 5 Decembrie şi va fi finalizat pe 6 Decembrie, în cadrul magazinului Flanco din Băneasa Shopping City - Bucureşti. Se anunţă o desfăşurare de forţă a celor mai bune 16 echipe de League of Legends din România.

Citește mai departe...