Evenimente
Tehnologiile NVIDIA, the force is strong..

NVIDIA a organizat ieri (12 noiembrie 2015), în Nexus Gamers Pub din Bucureşti, un eveniment de presă în cadrul căruia şi-a prezentat cele mai noi tehnologii (lansate anul acesta) dar şi modul cum NVIDIA percepe piaţa şi utilizatorii pentru viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat.

Conferinţa a început cu o prezentare susţinută de Igor Stanek, Technical Product Manager EMEAI – SHIELD şi Technical Product Manager CEE, acesta oferind informaţii ce includ dezvoltarea aplicaţiei GeForce Experience şi serviciul de game streaming GeForce Now. Laptop-urile de gaming cu plăci video GeForce GTX 980, lansate şi ele recent, au fost un alt subiect al prezentării, "micuţele" portabile oferind în sfârşit pasionaţilor de jocuri, puterea de procesare vizuală necesară pentru un gaming fluent pe notebook.

Poate cel mai important aspect aflat este acela că NVIDIA consideră că nu mai puţin de 85% din pasionaţii de jocuri au configuraţii ce includ plăci video mult sub performanţele unei GeForce GTX 950, placă video lansată anul acesta (vezi un review publicat de PCMHZ aici). Asta ar însemna că majoritatea covârşitoare a utilizatorilor sunt aşteptaţi să-şi reînnoiască sistemele (sau cel puţin plăcile video) cu unităţi GTX 950 sau chiar mai potente, asta doar dacă doresc o experienţă de gaming cursivă la rezoluţii de minim 1080p.

Explicând pe îndelete tehnologiile NVIDIA şi cum viitorul poate să pară complet verde : Igor Stanek, NVIDIA

După respectiva prezentare, participanţii au trecut (dacă au dorit) să mai tragă o tură de "live testing" cu sisteme de gaming ce includ plăci video GeForce, monitoare cu tehnologia G-Sync şi televizoare 4K iar impresia noastră a fost că pentru moment, The force is strong in NVIDIA.

Imagini de la evenimentul NVIDIA

Imagini de la evenimentul de presa NVIDIA, Bucuresti, 2015 Imagini de la evenimentul de presa NVIDIA, Bucuresti, 2015 Imagini de la evenimentul de presa NVIDIA, Bucuresti, 2015
Vezi toate imaginile din galeria foto...

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus