Evenimente
ACL Esports vă invită la două maratoane de gaming!

În demersul nostru de a promova sportul electronic în România şi de a face din gaming o profesie, ACL România în parteneriat cu BenQ şi Flanco au plăcerea să vă invite în perioada 27-28 Februarie, orele 10:30 în magazinul Flanco Băneasa la evenimentul "Campionatul Naţional de League of Legends - Sezonul 3” şi la MSI Online Gaming Tournament, eveniment susţinut de brandul de gaming MSI.

Ne exprimăm pe această cale speranţa ca România să ajungă în top-ul gaming-ului mondial, jucătorii români dovedindu-şi îndemânarea la competiţiile internaţionale, iar competiţiile din ţara noastră devin tot mai valoroase cu fiecare an, iar fiecare eveniment pune câte o cărămida la acest zid.

Vă invităm să ne fiţi alături, în efortul nostru de a construi o bază solidă a acestui fenomen, care se afla în continuă expansiune şi de a sprijini creşterea şi dezvoltarea gamingului românesc prin participarea activă la evenimentele şi manifestaţiile sale. Dorim să oferim posibilitatea tuturor gamerilor talentaţi, să facă o carieră în acest domeniu, să îşi poată dezvolta îndemânarea într-un mediu profesionist, care să le ofere oportunităţi de afirmare pe plan local şi internaţional.

Echipele de top din România se vor înfrunta în turneele de League of Legends şi Counter Strike Global Offensive cu premii de peste 1000 Euro în produse şi bani.

Program turnee:

Înscrierile MSI Online Gaming Tournament pentru Counter Strike Global Offensive se încheie pe 5 Martie 2016 la ora 23:00, iar competiţia va începe pe 7 Martie 2016 la ora 20:00 şi se va încheia pe 13 Martie 2016 ora 23:30.

Înscrierile MSI Online Gaming Tournament pentru League of Legends se încheie pe 28 Februarie 2016 la ora 23:00, iar competiţia va începe pe 29 Februarie 2016 la ora 20:00 şi se va încheia pe 6 Martie 2016 ora 23:30.

Evenimentele vor fi transmise integral şi comentate LIVE pe ACL TV: www.twitch.tv/aclgamestv.

Mai multe detalii despre competiţiile de esports găsiţi pe www.acleague.ro.

Vă aşteptăm !

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus