Evenimente
Dreamhack 2016 - Bucharest

Vin la Dreamhack din 2013, iar singura dată când am lipsit a fost doar la evenimentul din Cluj. Anul acesta Dreamhack s-a axat pe CS:GO, joc pe care pot spune că îl cunosc foarte bine și îl urmăresc, dar din păcate evenimentul nu a mai avut aceeași organizare.

De data aceasta, Dreamhack 2016 Bucharest a avut evenimentul Zowie Open care a adus echipele Virtus Pro, Cloud9 FlipSid3, Faze Clan, EnVyUs, Dignitas, Gambit și Heroic pe scena de la Sala Polivalentă.

Competiția a fost interesanta în sine, și am avut parte și de ceva spectacol în aceasta privință (nu putem uita desigur clutch-ul lui NEO 1vs5 din meciul din semifinală). Echipa câștigătoare care a luat premiul de 50.000$ a fost Virtus.pro din cei 100.000$ puși la bataie, Cloud9 fiind pe locul 2 și sunt urmați de Dignitas și Team EnVyUs. Nu a fost o competiție de tip Major, organizată de Valve cum a fost evenimentul de la Cluj, dar a fost o competiție destul de mare pe planul CS:GO.

Cupa Dreamhack 2016 Bucharest

Totuși să trecem puțin mai departe de competiția Zowie și aș vrea să îndrept atenția către numărul foarte mare de copii de anul acesta care au fost prezenți la Dreamhack. Nu o spun ca un aspect negativ, dar faptul că au avut acces foarte aproape de main stage și implicit de locul în care jucătorii erau, nu reprezintă un lucru bun. Și aici mă refer la copii care strigau pozițiile jucătorilor sau cei care îndreptau panouri scrise cu pozițiile echipei inamice. Nu este o atitudine deloc bună într-un astfel de eveniment, chiar nu ar trebui să se întâmple așa ceva la un eveniment care s-ar dori să fie unul profesionist.

Kids, kids everywhere :)

Per total evenimentul Dreamhack Bucharest 2016 a fost o experiență pentru cei care veneau pentru prima dată, dar pentru cineva care știe cum s-a desfășurat totul acum 1-2-3 ani, nu cred că se poate spune că a fost o evoluție.

Galerie foto Dreamhack 2016

Galerie foto Dreamhack 2016 Galerie foto Dreamhack 2016 Galerie foto Dreamhack 2016
Vezi toate imaginile din galeria foto...

Mai multe despre: eveniment   gaming   Dreamhack   eSports  

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus