Preview

Preview

Citește mai departe:AMD pregăteşte APU-urile Bristol Ridge pentru Notebooks

AMD pregăteşte a 7-a generaţie de APU-uri (Accelerated Processing Unit), denumită Bristol Ridge aceasta înlocuieşte AMD Carizzo şi se adresează sectorul notebooks / portabile cu procesoare în zona 15-35W.

Citește mai departe...

Citește mai departe...

La Game Developers Conference (GDC 2016), AMD a lăsat să scape şi un slide din care se pot deduce intenţiile şi următoarele lansări din zona GPU şi a arhitecturilor viitoare, AMD GPU Roadmap 2016 and beyond nefiind lipsit de câteva suprize / întrebări.

Citește mai departe...

Citește mai departe:GELID Indiegogo Zentree, cel mai cool station charger

GELID Solutions au anunţat campania Indiegogo 'Zentree - Smart Flexible Charging Station', dispozitivul fiind o staţie de încărcare universală pentru dispozitive USB. Formele simple, partea practică şi ergonomia din primele impresii îl înscriu în categoria viitoarelor produse COOL!

Citește mai departe...

Citește mai departe:AMD Polaris GPU, salvarea pe 14nm FinFET

Cum era de aşteptat, AMD "ne-a fluturat ceva" la CES 2016, din păcate doar câteva informaţii certe despre noua arhitectură Polaris ce va fi utilizată în GPU-urile viitoare şi din fericire, se pare că acestea vor face un salt impresionant la tehnologia 14nm FinFET împreună cu o serie de noutăţi şi îmbunătăţiri.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Răcirea cu lichid nu este doar pentru entuziaştii din sufragerie

La recenta conferinţă SC15 din Austin, Texas (USA), Asetek a participat cu un stand în care şi-a prezentat soluţiile de răcire cu lichid destinate sectorului OEM, printre modelele expuse fiind şi soluţii deja incluse sau ce urmează să fie incluse de integratori precum CIARA, Cray, Fujitsu, Format sau Penguin.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Intel şi Micron prezintă tehnologia memoriilor 3D XPoint

Intel şi Micron au anunţat noile memorii non-volatile 3D XPoint, tehnologia fiind una revoluţionară, un real progres în industrie. Spre deosebire de tehnologia curentă a memoriilor de tip NAND, utilizată cu precădere în dispozitivele de stocare de tip SSD, memoriile 3D XPoint sunt de până la 1000 de ori mai rapide, au o durabilitate de până la 1000 de ori mai mare şi oferă o densitate de 10 ori mai mare decât memoriile convenţionale.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Dr. Lisa Su, CEO AMD prezentând R9 FuryX, R9 Fury şi R9 Nano

AMD a anunţat astăzi în cadrul unui eveniment transmis live noile plăci grafice R9 FuryX, R9 Fury şi R9 Nano, toate având la bază noua arhitectură Fiji şi memorii HBM (High Bandwidth Memory). Mai mult, au venit cu un concept gaming desktop PC denumit Quantum, imagini, preţuri şi disponibilitate în continuare.

Citește mai departe...

Citește mai departe...

QNAP anunţă o serie de produse noi ce se vor lansa în cadrul COMPUTEX Taipei 2015, dintre ele fiind remarcate o premieră mondială, un NAS cu suport Thunderbolt dar şi mai multe actualizări la nivelul sistemului de operare şi al aplicaţiilor folosite în echipamentele curente şi viitoare.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ASRock vrea să controleze tot cu un router wireless AC2600

Se pare că ASRock a decis să-şi diversifice portofoliul de produse, odată cu ediţia Computex din acest an, vom avea ocazia să descoperim pe rafturile magazinelor noile routere wireless marca ASRock, primul dintre acestea fiind modelul TF4040.

Citește mai departe...