Preview
Răcirea cu lichid nu este doar pentru entuziaştii din sufragerie

La recenta conferinţă SC15 din Austin, Texas (USA), Asetek a participat cu un stand în care şi-a prezentat soluţiile de răcire cu lichid destinate sectorului OEM, printre modelele expuse fiind şi soluţii deja incluse sau ce urmează să fie incluse de integratori precum CIARA, Cray, Fujitsu, Format sau Penguin.

Asetek dezvoltă de ceva vreme soluţii de răcire avansate care să răspundă cerinţelor speciale venite din zona serverelor, a clusterelor şi data centrelor, una din provocări fiind tocmai formatul compact pe care aceste echipamente îl folosesc dar şi particularităţile sistemelor de răcire cu lichid.

Mai jos avem câteva fotografii cu cele mai interesante implementări Asetek iar pentru pasionaţi, o prezentare video a acestora realizată Steve Branton, marketing director la Asetek. Enjoy!

Soluţii de răcire cu lichid pentru servere, racks, data center via Asetek Soluţii de răcire cu lichid pentru servere, racks, data center via Asetek Soluţii de răcire cu lichid pentru servere, racks, data center via Asetek
Vezi toate imaginile din galeria foto...

Mai multe despre: răcire cu lichid   Asetek  

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus