Software si Jocuri

Citește mai departe:Gameplay din Destiny 2

În 2014 apărea cu mare fast Destiny. Un joc foarte ambițios din partea Activision - Blizzard care a fost destul de bine primit de public, iar in urmă cu ceva săptămâni a fost anunțat oficial sequel-ul acestuia.

Citește mai departe...

Citește mai departe:USB Thief, malware special descoperit de ESET

Specialiştii ESET au descoperit recent un malware special denumit USB Thief folosit pentru furtul de date. Ce îl separă de restul mormanelor de software maliţios sunt capacitatea de a ataca sisteme PC fără conexiune la internet şi protecţia deosebită împotriva detectării.

Citește mai departe...

Citește mai departe:AIDA64 versiunea 5.70, noutăţi şi actualizări

FinalWire a anunţat AIDA64 5.70, noua versiune a popularului utilitar pentru diagnostic şi monitorizare hardware aducând o serie de îmbunătăţiri şi suport preliminar sau extins pentre cele mai noi componente hardware şi accesorii.

Citește mai departe...

Citește mai departe:NVIDIA GameWorks SDK 3.1 lansat la GDC 2016

NVIDIA a anunţat GameWorks 3.1 în cadrul conferinţei GDC 2016 (Game Developers Conference), kit-ul de dezvoltare software aducând tehnologii noi pentru randarea umbrelor şi luminilor dar şi algoritmi noi de simulare, aceştia din urmă în versiune beta.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ESET detronează Kaspersky

ESET Smart Security 9 câştigă locul întâi cu cel mai bun scor din 13 produse de securitate testate (printre care şi cele de la Kaspersky), distincţia fiind atribuită de către prestigioasa revistă IT Computer Bild -Germania.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Lost Reavers pentru Wii U va fi Free-to-Play

BANDAI NAMCO Entertainment Europe anunţă pentru LOST REAVERS o sesiune Open Beta, cel mai nou joc BANDAI pentru Wii U urmând să fie oferit sub formatul Free-to-Play la momentul lansării.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Atenţie la troianul Acecard pe dispozitive Android

Kaspersky Lab a anunţat descoperirea unui troian bancar - Acecard - acesta infectează dispozitive cu Android şi poate ataca utilizatorii prin compromiterea unui număr de aproape 50 de aplicaţii financiare şi de servicii, evitând chiar şi măsurile de securitate Google Play.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Specificaţiile Vulkan 1.0 anunţate, viitorul este aici

Khronos Group a anunţat specificaţiile Vulkan 1.0, prima interfaţa de programare a aplicaţiilor grafice (API) de tip open standard, cross-platform. Concepută pentru obţinerea unor performanţe grafice ridicate, indiferent de platforma şi componentele hardware utilizate, Vulkan 1.0 este primul pas concret către arhitectura viitorului, una care să nu mai depindă de tehnologii proprietare.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Fractured Space, Free Weekend şi forever!

Fractured Space, noul tactical space MOBA dezvoltat de Edge Case Games este aproape de lansare. Pentru a marca acest eveniment, în acest weekend Fractured Space este 'la liber' pe Steam, mai mult, cine îl descarcă acum îl poate păstra forever fără alte costuri!

Citește mai departe...