Software si Jocuri
SDK-uri pentru realitatea virtuală oferite de NVIDIA

NVIDIA a cochetat mai mereu cu realitatea virtuală (VR) astfel că nu miră pe nimeni lansarea a două noi kit-uri de dezvoltare software (SDK) - NVIDIA GameWorks VR şi NVIDIA DesignWorks VR, ambele cu suport pentru Windows 10.

Cele două kit-uri vor permite dezvoltatorilor ce sunt implicaţi în proiecte dedicate realităţii virtuale (VR), ca împreună cu unităţile de procesare vizuală (GPU) GeForce şi Quadro (tot de la NVIDIA), să obţină performanţe superioare, latenţe mai mici, o compatibilitate la nivel hardware extinsă şi să accelereze transmisiile video la 360 grade.

NVIDIA GameWorks VR şi NVIDIA DesignWorks VR includ o serie largă de API-uri şi librării pentru dezvoltatorii de căşti şi aplicaţii, printre ele se numără NVIDIA Multi-Res Shading Technology, o tehnologie de randare care păstrând calitatea imaginii, aduce performanţe cu până la 50% mai bune.

Dezvoltatorii de VR pot descărca GameWorks VR SDK de aici: https://developer.nvidia.com/gameworksVR. Versiunea reînnoită a DesignWorks VR poate fi accesată prin înregistrarea pe site-ul: https://developer.nvidia.com/designworks-vr.

Mai multe despre: NVIDIA   realitate virtuala   SDK  

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus