Software si Jocuri
Warhammer 40.000: Eternal Crusade apare pe PC, Xbox One şi PS4

Saga bătăliilor din universul Warhammer continuă, Warhammer 40.000: Eternal Crusade ce se va lansa în vara lui 2016 va fi disponibil în variante pentru PC, Xbox One şi PlayStation 4. Anunţul a fost făcut BANDAI NAMCO Entertainment Europe şi studioul Behaviour Interactive.

“Fraţilor! Vă strigăm. Veţi răspunde?” (citat extras din Codex: Space Marines)

Universul Warhammer şi în particular Warhammer 40.000 este enorm, prilej excelent ca pe această franciză să nu se depună prea devreme praful.

În Warhammer 40.000: Eternal Crusade se vor lupta conform tuturor regulilor unui massive online shooter, patru factiuni rivale ale secolului XLI, jucătorul având de ales din 20 de alte sub-facţiuni, sute de arme şi accesorii. Colaborarea dintre jucători, o caracteristică Warhammer 40.000 finisată de-a lungul celor aproape 30 de ani de existenţă, rămâne una din atracţiile principale, nu scapi de ea în PvP (Player versus Player), dar nici în PvE (Player versus Environment).

„Este o adevărată onoare să dezvoltăm un joc Warhammer 40.000, mai ales în condiţiile răspunsului pozitiv primit din partea comunităţii în faza de pre-alpha. Abia aşteptăm să arătăm lumii întregi la ce lucrăm”, a declarat Stephen Mulrooney, Senior VicePresident al Behaviour Digital.

„Suntem încântaţi de această nouă colaborare cu Behaviour Interactive. Datorită reţelei noastre de distribuţie, fanii din aproape 100 de ţări vor avea acces la Warhammer 40.000: Eternal Crusade! Cu această ocazie, aş vrea să spun şi cât de entuziasmată este întreaga echipă BANDAI NAMCO Entertainment Europe pentru şansa de a lucra cu legendara franciză Warhammer,” a declarat Alberto Gonzalez Lorca, Vice-President of 3rd Parties and Southern Europe în cadrul Bandai Namco Entertainment.

„Suntem cu adevărat încântaţi să-l avem pe BANDAI NAMCO Entertainment ca partener pentru a desăvârși colaborarea cu Games Workshop,” a declarat Rémi Racine, fondator şi CEO al Behaviour Interactive.

Detalii pe pagina oficială a jocului Warhammer 40.000: Eternal Crusade.

Mai multe despre: games   Warhammer   BANDAI NAMCO  

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus