Software si Jocuri
Lost Reavers pentru Wii U va fi Free-to-Play

BANDAI NAMCO Entertainment Europe anunţă pentru LOST REAVERS o sesiune Open Beta, cel mai nou joc BANDAI pentru Wii U urmând să fie oferit sub formatul Free-to-Play la momentul lansării.

Jocul LOST REAVERS este primul titlu Wii U Free-to-Play oferit de BANDAI NAMCO Entertainment, versiunea completă fiind programată pentru 28 aprilie. Până atunci, jucătorii îşi pot face o părere despre joc în sesiunea Open Beta ce va începe pe 14 aprilie.

LOST REAVERS se axează pe modul co-op pentru patru jucători, scopul acestora fiind descoperirea comorii din fiecare nivel şi transportarea ei până la punctul de extragere. Nu lipsesc capcane, oponenţi care se doresc inteligenţi, boşi şi alte apariţii, toate menite să împiedice echipa în terminarea misiunii.

Personajele sunt interesante, Sayuria este un samurai, Dwayne este "artileria grea", Victoria se joacă cu două pistoale iar al patrulea caracter speră să rămână ascuns după masca din dotare.

Pentru că am spus de echipă, în LOST REAVERS spiritul acesteia este cheia succesului sau primul motiv al înfrângerii. Jucătorul care are în posesie comoara se va putea folosi doar de îndemânare, restul fiind lăsat pe mâinile coechipierilor.

Lost Reavers - Sayuria

Lost Reavers - Sayuria

Lost Reavers - Victoria

Lost Reavers - Victoria

Lost Reavers - Dwayne

Lost Reavers - Dwayne

Lost Reavers - caracterul misterios

Lost Reavers - caracterul misterios

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus