Software si Jocuri
ESET detronează Kaspersky

ESET Smart Security 9 câştigă locul întâi cu cel mai bun scor din 13 produse de securitate testate (printre care şi cele de la Kaspersky), distincţia fiind atribuită de către prestigioasa revistă IT Computer Bild -Germania.

Soluţiile de securitate au fost nevoite să răspundă testelor celor de la Computer Bild care au inclus 15 examinatori independenţi, 2.400 de ore de testare, peste 155.000 de secvenţe malware şi aproape 50.000 atacuri cibernetice.

“ESET învinge competiţia cu ajutorul unui mix de securitate, performanţă şi persistenţă”, afirmă coordonatorul departamentului software al Computer Bild, Georg Oevermann, în ultimul număr al revistei. ESET Smart Security 9 este titrat drept “cea mai bună protecţie împotriva celor mai noi pericole” pentru detectarea tuturor programelor malware, fiind singurul produs care protejează complet împotriva acestora.

Evoluţia pozitivă a soluţiilor de securitate ESET este confirmată şi de alte premii obţinute în ultima perioadă. Astfel la finalul anului 2015 cititorii publicaţiei Vogel IT-Media (tot din Germania), au declarat ESET Endpoint Security ca fiind cel mai bun "produs antivirus business" de pe piaţa germană. ESET Mobile Security a ocupat primul loc în testele celor de la organizaţia germană a consumatorilor, Stiftung Warentest, în februarie 2016 iar ESET Parental Control a câştigat titlul de cea mai bună aplicaţie în privinţa protecţiei copiilor în 2015, conform unei reviste austriece dedicată platformei Android.

Mai multe despre: ESET   ESET Smart Security  

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus