Stiri si noutati

Pentru că am menţionat chiar din titlu "îmbinarea stilului business cu cel casul", în cazul portabilelor Lenovo ThinkPad Edge acestea vin cu o finisare exterioară deosebită, o suprafaţă catifelată la atingere, carcasa cu accente metalice având puţin peste un inch grosime.

Lenovo ThinkPad Edge S430

Laptop-ul de 14" ThinkPad Edge S430 vine cu procesoare Intel Core, grafică integrată din acestea sau soluţii dedicate NVIDIA Optimus, stocare generoasă prin hard disk-uri de până la 1TB, port-uri USB 3.0 şi suport pentru tehnologia Intel Thunderbolt care permite transferul ultra-rapid al volumelor mari de date, de exemplu un film complet HD se copiază în mai puţin de 30 de secunde.

Celelalte serii ThinkPad Edge oferite de Lenovo pornesc de la 11.6" şi 13.3", utilizatorul având posibilitatea de a alege dintre configuraţii ce au la bază fie cele mai recente procesoare Intel Core (pt. Edge E130 şi E330) sau procesoare AMD Vision Accelerated în modelele ThinkPad Edge E135 şi E335.

Lenovo ThinkPad Edge

Aceaşi varietate de configuraţii (Intel / AMD) împreună cu suport USB 3.0, stocare de până la 1TB în combinaţie cu SSD-uri sunt oferite şi în modelele de 14"-15" E430, E530 (Intel) sau E435 E535 (AMD Fusion APU).

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus