Stiri si noutati
Western Digital actualizează seria My Cloud

My Cloud EX2 Ultra este motorizat de un procesor dual core Marvell ARMADA 385 la 1.3GHz, 1GB DDR3 memorie internă, două porturi USB 3.0 şi include servere pentru FTP, WebDAV, back-up şi download P2P. Normal, se pot utiliza şi aplicaţii dezvoltate de terţi, precum: Plex, Milestone Arcus, aMule, Icecast, Joomla!, Anti-Virus Essentials, WordPress şi SqueezeCenter.

Dispozitivul celor de la Western Digital poate găzdui până la două hard disk-uri pentru a atinge o capacitate de stocare de 16TB, configuraţiile suportate fiind cele de tip RAID 0, RAID 1, JBOD şi spanning.

“Utilizatorii de My Cloud, în special cei ce lucrează în domenii creative, au nevoie de soluţii de stocare complete, de capacitate mare. My Cloud EX2 Ultra aduce utilizatorilor o capacitate mare completată de funcţii de gestionare şi de securizare a tuturor documentelor salvate”, a declarat Jim Welsh, Executive Vice President WD Branded Products.

My Cloud EX2 Ultra se poate achiziţiona în diferite variante, plecând de la modelul fără hard disk-uri la aproximativ 880 LEI, până la variante cu hard disk-uri incluse, în aceste cazuri, HDD-urile sunt WD Red, special concepute pentru NAS-uri.

Detalii şi specificaţii complete aici.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus