Stiri si noutati
ROG Horus GK2000, tastatura mecanică cu aripioare

Tastatura mecanică ROG Horus GK2000 se prezintă ochilor cu finisaje premium, panouri de aluminiu prelucrate pe maşini CNC, un palm rest generos (47 x 83 mm), picioruşe cu două poziţii şi un stand detaşabil pentru dispozitive mobile. Aripioarele sunt prezente ca element estetic şi aduc, de ce să nu recunoaştem, un aer agresiv-misterior. Conectica este asigurată de două porturi USB şi jack-uri 3.5mm pentru căşti şi microfon.

Trecând peste "ce se vede", tastatura Horus GK2000 are încorporat un microcontroler pe 32 biţi şi 4MB de memorie, suficientă pentru reţinerea unor profile (până la 10 profile) personalizate (până la 80 de comenzi macro pentru mouse, PC şi funcţiile media).

Vedere de sus, ASUS ROG Horus GK2000

Fiind o tastatură dedicată pasionaţilor de jocuri, switc-urile (comutatoarele) sunt mecanice, Cherry MX Red cu o cursă de 4mm, rezistenţă la peste 50 de milioane de apăsări, iluminare independentă cu LED-uri roşii (cinci setări predefinite şi şase reglaje ce pot fi personalizate) şi tehnologie NKRO (N-Key rollover) pentru eliminarea efectelor de ghosting.

Despre preţ.. deocamdată doar de bine, nu l-am aflat e pe la 1090 lei *cu tot cu aripioare* însă băieţii de la ZonaIT au avut ocazia să realizeze un review la ROG Horus GK2000

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus