Accesorii

Citește mai departe:Corsair K63 Review

In acest review ne indreptam inca o data catre o tastatura lansata destul de recent de catre Corsair si care face parte din seria K. Astfel ca vom discuta despre Corsair K63, o tastatura in format small-size care vine in completarea seriei Corsair.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Corsair K70 RapidFire RGB Review

După luminile de Crăciun și artificiile de Anul Nou parcă îți dorești ceva culoare și pe biroul de acasă. Ce poate fi mai animat decât o tastatură cu lumini RGB care luminează mai puternic decât un club din anii '70? Cu o ușoară aromă de "yes sir, I can boogie" și intrigat de o noua tastatură de la Corsair ne îndreptăm atenția către Corsair K70 RapidFire RGB.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Corsair M65 Pro RGB Gaming Mouse Review

Am ales modelul alb. Pentru că la 12K DPI şi cu posibilităţi (aproape) nelimitate de iluminare RGB LED era singurul lucru ce-i lipsea unui mouse de gaming cum este Corsair M65 Pro RGB. Sau poate că efectele vremurilor când singura culoare disponibilă pentru sectorul desktop PC era acel "crem" încep să-şi spună cuvântul. Sau poate pentru că ne-am dorit mereu un mouse mai bun, mai colorat, mai performant... un mouse bun de review.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Genesis RX75 Review

You've made it, keep it simple! Cam acesta pare să fie mesajul nescris ce se poate alătura unei tastaturi mecanice pentru gaming cum este Genesis RX75. Iată că încheiem o serie de review-uri dedicate perifericelor de gaming ale brandului polonez Genesis cu o tastatură mecanică ce surprinde prin simplitate şi punctează decisiv în utilizarea curentă.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Genesis GX75 Limited Edition Gaming Mouse Review

Revenim cu un review la un mouse de gaming, de această dată avem în faţă modelul Genesis GX75 Limited Edition, polonezii încercând din câte se pare să vină cu această ediţie limitată ca un răspuns la aşteptările pasionaţilor de gaming ce doresc să iasă în evidenţă fără un împrumut la bancă.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Natec Genesis CX55 Gaming Combo Review

Tastatura şi mouse-ul sunt repere importante pentru majoritatea pasionaţilor de jocuri. Un pachet ce le conţine pe ambele nu este ceva neobişnuit, aşa că vă prezentăm - Natec Genesis CX55 Gaming Combo. Fiind vorba de o tastatură cu iluminare LED, un nou tip de membrană şi un mouse capabil dotat cu senzor Avago şi switch-uri OMROM, totul pare stabilit pentru rezultate clare, sau poate doar controversate?

Citește mai departe...

Citește mai departe:Corsair Strafe RGB Review

Încheiem seria de review-uri la produsele Corsair cu o tastatură foarte asemănătoare cu cea din review-ul precedent şi anume Corsair Strafe RGB. Ce aduce nou această tastatură? Nu aş putea spune că foarte mult, dar Corsair Strafe RGB vine cu o iluminare ceva mai completă, un wrist rest şi un design al iluminării puţin diferit.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Corsair Katar Gaming Mouse Review

A trecut destul de puţin de la ultimul review, nu? Totuşi ne întoarcem de data aceasta cu un review la un mouse şi anume modelul Corsair Katar care încă din imaginea de pe cutie ne arată faptul că este un mouse micuţ cu 8000 dpi.

Citește mai departe...

Citește mai departe:SilverStone EP03 USB Hub Review

În acest review vom discuta despre un device din zona accesoriilor, mai exact un periferic de la SilverStone şi anume EP03 USB Hub, dotat cu 4 porturi USB 3.0 şi afişaj cu LED pentru tensiune şi intensitate, acesta încearcă să-şi găsească loc pe biroul vostru.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Corsair Strafe Gaming MX Red Review

De data aceasta ne întoarcem cu prezentarea unui produs Corsair şi anume tastatura Corsair Strafe Gaming MX Red. Această tastatură Corsair este un succesor al modelului K70, un succes de altfel din gama de periferice de gaming (şi pe bună dreptate, este una dintre cele mai bune tastaturi mecanice de pe piaţa), dar acest model vine fără un palm rest şi cu un design nou.

Citește mai departe...