Accesorii
Prev page
Next page »

Corsair K70 RapidFire RGB Review

După luminile de Crăciun și artificiile de Anul Nou parcă îți dorești ceva culoare și pe biroul de acasă. Ce poate fi mai animat decât o tastatură cu lumini RGB care luminează mai puternic decât un club din anii '70? Cu o ușoară aromă de "yes sir, I can boogie" și intrigat de o noua tastatură de la Corsair ne îndreptăm atenția către Corsair K70 RapidFire RGB.

Despre Corsair am mai discutat de multe ori în review-urile precedente (printre care se numără seria de tastaturi Corsair Strafe, dar și carcase Corsair). Până acum mi-am format o perspectivă în ceea ce privește acest producator și dacă e să fiu sincer, mi-au plăcut perifericele lor, dar și carcasele sub brand-ul Corsair. Calitatea componentelor este bună, iar ajutat de un marketing corespunzător, produsele acestea oferă o soluție foarte bună pe piața de gaming si nu numai. De această dată discutăm despre o tastatură mecanică cu o implementare ceva mai diferită a switch-urilor MX și anume MX Speed. Încă de la început aș dori să spun că este o tastatură care are ca desținatie gaming-ul.

Ambalaj/Accesorii

Probabil rubrica cea mai scurtă pe bună dreptate, ambalajul la o tastatură îl consider cel mult un moft în alegerea unei tastaturi. Totuși poate există oameni care apreciază un ambalaj ceva mai special. Pe exterior design-ul este asemănător cu cel de la seria Strafe și de la alte periferice Corsair, destul de colorat și include o parte din specificațiile tehnice printre care se numără implementarea switch-urilor MX Speed, tipul iluminării, accesoriile primite și tehnologiile cu care tastatura vine.

Ambalaj (fata) - Corsair K70 RapidFire RGB

Ambalaj (spate) - Corsair K70 RapidFire RGB

Înăuntru găsim o altă cutie dintr-un carton maro, iar după ce deschidem și această cutie găsim în toată splendoara ei, tastatura alături de wrist pad.

Continut si Accesorii (1) - Corsair K70 RapidFire RGB

Continut si Accesorii (2) - Corsair K70 RapidFire RGB

Într-o pungă separată găsim 10 taste care se pot înlocui și un key cap removal. Accesoriile de bază, nimic special din acest punct de vedere. Poate doar suprafața tastelor este ușor schimbată. Ambalajul nu este tocmai Apple-style, dar personal nu simt nevoia de a schimba ceva la un astfel de ambalaj, este ușor de deschis și manipulat. Mergem mai departe la o rubrică ceva mai reprezentativă.

Prev page
Next page »

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus