Audio

Citește mai departe...

De aceasta data facem o pauza de la review-urile la hardware propriu-zis si ne indreptam atentia catre un periferic de gaming, mai exact o pereche de casti de la Corsair. In acest review vom discuta despre Corsair VOID Pro 7.1 RGB.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Antlion ModMic Review

Leul-furnicilor, astfel se prezintă compania americană Antlion ce îşi face loc printre giganţii din domeniul audio cu un microfon ceva mai special. Mulţi dintre cei care au măcar puţină experienţa cu domeniul audio au auzit de Sennheiser, AKG, Sony, Audio-Tehnica, Shure, Behringer sau pentru cei mai nostalgici, Neumann, dar cine sunt cei de la Antlion şi ce vor ei cu ModMic?

Citește mai departe...

Citește mai departe:Somic G909 7.1 Gaming Headset Review

Orice pasionat de jocuri pe calculator îşi doreşte să se scufunde total în universul virtual redat cu atâta dramatism în majoritatea jocurilor iar pentru asta îi sunt de mare ajutor o pereche de căşti audio capabile să redea cât mai fidel efectele sonere. În mini-review-ul de azi vom analiza căştile Somic G909 Gaming Headset 7.1, creatorii chinezi venind cu o ofertă interesantă pentru a satisface poftele gamerilor aflaţi în căutarea unor căşti ce au în dotare majoritatea caracteristicilor produselor din gama high-end/pro însă la un preţ mult mai accesibil.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Sistem audio nJoy Totek 2.1 Review

Pentru doritorii unui upgrade la banalele boxe stereo de calculator ce nu dispun de bugete consistente, nJoy le propune sistemul audio entry-level Totek 2.1 construit din lemn. Şi pentru că lemnul sau nuanţa acestuia aduce un iz de clasic / nobleţe, nJoy a realizat un design aproape tradiţional tocmai pentru ca sistemul audio să se integreze şi vizual, nu doar acustic în încăperea unde este folosit.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ZOWIE Hammer e-Sports Review

ZOWIE GEAR au în portofoliul de produse destinate pasionaţilor de gaming şi jucătorilor profesionişti seria de căşti audio Hammer e-Sports, un model nu foarte costisitor dar care promite să reziste celor mai "agresive" cerinţe. Că e vorba de fidelitatea sunetului sau de fiabilitatea în timp, toate acestea le vom afla în următorul review.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Beyerdynamic MMX2, Review

Cu o istorie de 85 de ani, Beyerdynamic nu este o companie aflată la început de drum în domeniul echipamentelor audio astfel că de la setul de căşti Beyerdynamic MMX2 aflat azi în review, dedicat pasionaţilor de jocuri şi celor ce doresc o audiţie sonoră fidelă avem aşteptări ceva mai speciale.

Citește mai departe...

Citește mai departe:takeMS Passion MP3 Player, Review

Se apropie sărbătorile de iarnă şi mulţi au început deja să se gândească la un posibil cadou. MP3 Player-ul Passion 4GB de la takeMS este cu siguranţă o alegere mai mult decât reuşită fiind un produs de o calitate excepţională, cu un aspect fin şi stilat, având toate caracteristicile clasice şi ceva în plus. Ce anume? Pe lângă calitatea germană arhicunoscută sigur sunt şi alte atuuri pe care le poţi afla din review-ul acesta.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Sennheiser PX100, Review

Cred că fiecare a avut cel puţin o pereche de căşti audio, unele mai mari, altele mai mici, cu microfon sau fără, cu potenţiometru, căşti profesionale sau căşti ce îţi oferă doar o freză nouă după 2-3 ore de purtat, căşti care bâzâie sau care au tendinţa să scoată bassul din tine.. în fine, căşti obişnuite pe care le cunoaşte toată lumea. Acum însă o să mă opresc la ceva mai special, mai natural şi anume la modelul PX100 de la Sennheiser, un fel de entry level, portabile, uşoare fără a face rabat de la calitatea pe care brandul Sennheiser o impune.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Sony MDR-XD100, Review

Marea majoritate a utilizatorilor apreciaza produsele Sony ca fiind unele de calitate superioara si in cazul in care iti doresti o experienta placuta in ascultarea muzicii preferate sau vizionarea filmelor fara a distruge nervii vecinilor sau a ramane cu “zdranganeli pe creier” iar bugetul planificat este de 50~60 Ron, castile Sony MDR-XD100 pot fi o solutie.

Citește mai departe...