Carcase

Citește mai departe:Corsair Carbide 400C Review

În acest review ne îndreptăm atenţia către o nouă carcasă şi anume Corsair 400C. Litera C vine de la cuvântul Clear, iar carcasa Corsair 400C are ca destinaţie sistemele middle-end (sau chiar high-end) pe categoria middle-tower.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Review Streacom FC8 Alpha

Ne îndreptăm atenţia spre un produs aparte din categoria carcaselor pentru sisteme desktop şi HTPC. Modelul din acest review este Streacom FC8 Alpha, o carcasă ce include un sistem unic de răcire pasivă cu heatpipes şi care are ca ţintă utilizatorii pasionaţi ce îşi doresc un sistem100% silent.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Silverstone Raven RVZ02 Review

De această dată ne îndreptăm atenţia către o carcasă SilverStone Raven RVZ02, mai exact către un sistem complet de tip mITX într-o carcasă de dimensiunea unei console (aproape). Carcasa SilverStone RVZ02 vine cu un design unic în ceea ce priveşte aranjarea componentelor în aceasta.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Nanoxia Deep Silence 3 Review

Odată cu trecerea "marilor promoţii" de Black Friday mioritic am plăcerea de a face un review unei carcase care mi-a atras atenţia acum ceva timp, dar nu neapărat acest model, ci producătorul în sine. După cum se poate vedea din titlu vorbesc de compania germană Nanoxia care a prezentat în toamna anului 2012 prima carcasă care avea câteva caracteristici ce o deosebeau de concurenţă prin material fonoabsorbant folosit, ventilatoare low-noise preinstalate şi design-ul simplisit şi elegant cu care modelul Deep Silence 1 debuta. Din 2012 până acum a trecut destul de puţin de timp, dar de această data vom discuta despre mai noul Deep Silence 3, o carcasă middle tower dotată cu material fonoabsorbant, 3 ventilatoare Nanoxia DS-Series 1300 RPM şi cu un şasiu foarte solid. Design-ul păstrează tradiţia Nanoxia, dar vom vedea continuare mai multe detalii despre aceasta şi nu numai.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Review Carcasa Corsair 380T Window

Acest review prevesteşte o nouă serie de teste, mai exact de la producătorul Corsair. Ca prim review vom începe cu testele la carcasa Corsair 380T Window. Poate am observat o tendinţă a producătorilor de a minimaliza dimensiunea componentelor (aici incluzând plăci de bază în format mITX cu dotări high-end, plăci video cu dimensiuni nano şi surse în formate mult mai mici) şi oferind aceeaşi performanţă, dar ocupând un spaţiu mult mai mic. Desigur, această carcasă se integrează perfect în acest peisaj al sistemelor de tip Cube Tower. Corsair 380T poate acomoda plăci de bază în format mITX şi plăci video high-end cu o lungime de până la 29 cm. De asemenea, înălţimea maximă pentru coolerele pe aer poate ajunge până la 150mm, dar mai multe în review-ul propriu-zis al carcasei.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Review carcasa In Win 703 White Mid-Tower

Astăzi ne reîntâlnim cu In Win, companie specializată în proiectarea şi construcţia carcaselor pentru desktop PC-uri. Ne vom îndrepta atenţia spre seria mainstream 703, o carcasă Mid-Tower regândită pentru a satisface cerinţele momentului şi pretenţiile utilizatorilor cu bugete medii.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Corsair Graphite 230T Window Review - PCMHZ

Ce vom vedea în acest review? O carcasă relativ nouă pe piaţa românească, mai exact Corsair Graphite 230T Window. Aceasta face parte din gama “low-end” a celor de la Corsair şi aduce zonei soluţiilor de buget un amestec interesat între posibilităţile de wire management, un airflow bun şi un design elegant.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Fractal Design Define XL R2 Review - PCMHZ

Oferta de carcase full tower este diversă, în aceste momente fiind o adevărată provocare să te decizi asupra unui anumit model. Fractal Design Define XL R2 face apel la tradiţia scandinavă în design şi dorinţa multor utilizatori de a avea un sistem desktop high-end elegant, silenţios şi robust. Dacă suedezilor le-a ieşit combinaţia vom vedea în review-ul următor...

Citește mai departe...

Citește mai departe:NZXT Phantom 630 Review - PCMHZ

Seria carcaselor NZXT Phantom şi-a făcut debutul la expoziţia CES 2013, producătorul fiind de ceva ani buni printre primii atunci când vine vorba de calitatea construcţiei şi dotările diverse oferite. Astăzi vom parcurge într-un nou review modelul Phantom 630 (varianta albă cu geam), o carcasă în format Ultra-tower destinată utilizatorilor pretenţioşi şi menită să găzduiască cea mai variată gamă de componente din zona high-end.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Xigmatek Alfar Review

Carcasa Xigmatek Alfar este noua ofertă a taiwanezilor pentru cei ce doresc realizarea unui sistem desktop în format mid-tower. A trecut un an de când am avut ocazia să testăm un produs Xigmatek astfel că suntem nerăbdători să vă oferim o nouă incursiune în portofoliul acestora mai ales că Alfar deţine câteva puncte forte interesante pe care sper să le analizăm pe îndelete în acest review.

Citește mai departe...