Carcase
Prev page
Next page »

Review Streacom FC8 Alpha

Ne îndreptăm atenţia spre un produs aparte din categoria carcaselor pentru sisteme desktop şi HTPC. Modelul din acest review este Streacom FC8 Alpha, o carcasă ce include un sistem unic de răcire pasivă cu heatpipes şi care are ca ţintă utilizatorii pasionaţi ce îşi doresc un sistem100% silent.

Ambalaj şi Prezentare

Ambalaj Streacom FC8 Alpha

FC8 Alpha a sosit într-o cutie sobră din carton, cu mâner din plastic şi fără alte elemente grafice înafara logo-ului Streacom şi a denumirii produsului, denumire plasată discret în colţul stânga jos. Nu avem fotografii, schiţe, date tehnice sau alte informaţii pe ambalaj, probabil cine cumpără această carcasă ştie foarte bine pe ce a dat banii.

După deschiderea cutiei suntem întâmpinaţi de un peisaj interesant, aranjate frumos, cu protecţii ca la carte, ne aşteaptă accesoriile, manualul şi undeva ascunsă sub acestea carcasa, dar până la ea mai avem drum lung.

AMbalaj şi prezentare Streacom FC8 Alpha AMbalaj şi prezentare Streacom FC8 Alpha AMbalaj şi prezentare Streacom FC8 Alpha

Accesorii

Cum am spus, primele care se ies în faţă sunt accesoriile şi manualul, primele sunt numeroase, aranjate ordonat într-un "sertar" special, cel din urmă (manualul tipărit) fiind de o calitate excelentă, atât ca hârtie / tipar dar şi ca mod de prezentare a informaţiilor.

Accesorii Streacom FC8 Alpha, prima impresie

Accesoriile sunt numeroase, aş spune chiar că te copleşesc în prima fază. Cu excepţia radiatoarelor şi plăcilor de prindere din aluminiu, restul (şuruburi, heatpipes, etc) sunt depozitate elegant, în punguţe de plastic, inscripţionate separat pentru o identificare ulterioară rapidă. Oarecum ieşite din tipar sunt cei patru suporţi metalici pentru fixarea dispozitivelor de stocare, atât ca material dar şi a finisare, parcă sunt din alt produs, unul inferior calitativ, o să discutăm despre ele puţin mai târziu.

O parte a accesoriilor Streacom FC8 Alpha

Pe lângă multele pungi cu şuruburi, Streacom oferă o cheie hexagonală şi două seringi cu pastă termoconductoare ICE5 Premium Thermal Paste de 1.0 g, vâscozitate 2850K cPs @ 250C şi 5W/m-k conductivitate termică.

Accesorii si Manual, Streacom FC8 Alpha Accesorii si Manual, Streacom FC8 Alpha Accesorii si Manual, Streacom FC8 Alpha
Vezi toate imaginile din galeria foto...

(continuă pe pagina următoare)

Prev page
Next page »

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus