Carcase
Prev page
Next page »

Corsair Carbide 400C Review

În acest review ne îndreptăm atenţia către o nouă carcasă şi anume Corsair 400C. Litera C vine de la cuvântul Clear, iar carcasa Corsair 400C are ca destinaţie sistemele middle-end (sau chiar high-end) pe categoria middle-tower.

Când NZXT a eliminat prezenţa bay-urile pentru unităţile optice acum câţiva ani, exista un semn de întrebare destul de mare (cel puţin pentru mine), dacă eliminarea acestora aducea vreun beneficiu şi nu un dezavantaj. Cu timpul am ajuns să nu mai folosesc unitatea optică din bay (cu excepţia unei unităţi optice pentru uz extern), astfel încât pot spune că lipsa bay-urilor nu aduce decât o evoluţie firească.

Carcasa Corsair 400C oferă un design destul de compact, elegant şi uniform, dar mai multe în review-ul propriu-zis. Despre Corsair nu cred că mai trebuie să discutam, am prezentat compania în primul review la carcasa Corsair 230T.

Ambalaj / Accesorii

Ambalajul cu care vine este destul de eco, într-un carton maro simplu cu design-ul carcasei şi câteva detalii despre aceasta. Înăuntru găsim carcasa Corsair 400C învelită într-un plastic transparent şi protecţii din polistiren.

Corsair Carbide 400C, ambalaj si bundle Corsair Carbide 400C, ambalaj si bundle Corsair Carbide 400C, ambalaj si bundle

Ca accesorii avem manualul în mai multe limbi, şuruburi de diferite dimensiuni şi câteva zip ties. Bundle-ul nu impresionează, este foarte asemănător cu cel primit la seria Graphite, dar personal nu mă pot plânge din acest punct de vedere, dimensiunea carcasei nu vă obligă la folosirea unor prelungitoare pentru sursa de alimentare.

Design / Funcţionalitate

Carcasa impresionează în primul rând prin simplitate, liniile şi modalitatea în care este construită oferind un design plăcut la vedere. Corsair Carbide 400C are o greutate aproximativă de 8 kg, iar tabla cu care este dotată este destul de groasă şi nu flambează.

Specificaţii tehnice

principalele specificatii tehnice

(continuă pe pagina următoare)

Prev page
Next page »
Mai multe despre: review   carcase PC   Corsair  

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus