Coolere
Prev page
Next page »

GELID Antarctica CPU Cooler Review

Lansările produselor GELID Solutions în decursul unui an se pot număra pe degetele de la o singură mână, principiul pe care îl urmăresc fiind calitate înainte de cantitate. Aşa ne-am oprit în acest review la un cooler CPU, GELID Antarctica mai exact, modelul fiind unul caracterizat de raportul preţ vs. performanţe.

GELID Solutions este o companie cu baza în Taiwan dar management şi o bună parte din echipă având rădăcini prin Elveţia. Înfiinţată în 2008 deja nu se mai poate spune despre ei că sunt la început de drum, mai mult, chiar dacă portofoliul include câteva modele în fiecare din categoriile ventilatoare, paste termoconductoare, coolere CPU & VGA, carcase şi accesorii, aproape toate au fost apreciate atât de specialişti dar mai ales de utilizatorii mainstream şi entuziaşti.

Încă din 2008, odată cu primele lor produse, PCMHZ a avut ocazia şi plăcerea de a le testa, majoritatea fiind premiere pentru România. Astfel, am avut la review GX-7 CPU Cooler, ventilatoare Wing 12PL UV Blue, seria Silent şi pastă termoconductoare GELID GC-1. De fiecare dată, produsele lor au fost peste medie aşa încât nu ne aşteptăm la nimic mai prejos şi cu Antarctica.

Conţinut şi Accesorii GELID Antarctica

Ambalaj GELID Antarctica, CPU Cooler

Cutia (ambalajul) este din carton, cu un mâner din plastic în partea superioară. Ca aspect nu iese cu nimic în evidenţă, o imagine clară a produsului şi majoritatea caracteristicilor tehnice se pot consulta pe laturile cutiei.

Conţinut pachet GELID Antarctica

Înăuntru se găsesc, protejate de o carcasă din plastic transparent, cutia cu accesorii, radiatorul cu o altă protecţie din spumă şi ventilatorul.

Accesorii instalare GELID Antarctica

Accesoriile oferite odată cu GELID Antarctica cuprind un backplate universal pentru platforme Intel şi AMD, cadrele corespondente pentru prindere, o serie de şuruburi / piuliţe / arcuri necesare fixării, o seringă cu pastă termoconductoare GELID GC-Extreme (cantitatea ajunge pentru 3-4 instalări), patru cadre din sârmă oţelită (se pot instala astfel până la două ventilatoare) şi un sticker GELID.

Exceptând cadrele pentru prinderea ventilatorului, restul pieselor metalice sunt finisate bine şi foarte bine, suplimentar fiind acoperite cu un strat de Nichel.

Imagini ambalaj şi accesorii GELID Antarctica

Imagini ambalaj şi accesorii GELID Antarctica Imagini ambalaj şi accesorii GELID Antarctica Imagini ambalaj şi accesorii GELID Antarctica
Vezi toate imaginile din galeria foto...

Specificaţii şi Caracteristici tehnice

GELID Antarctica
CompatibilitateIntel: Socket 775, 1155, 1156, 1366, 2011*, 1150 &1151:
CPU: Pentium D/ Pentium 4/ All Celeron D/ All Pentium Dual-Core/ Extreme/ All Core 2 Extreme/ Core 2 Quad/ Core 2 Duo, Core i5, Core i7

*Prinderea pentru socket 2011 trebuie achiziţionată separat.

AMD: Socket AM2/ AM2+/ AM3/ AM3+/ FM1 & FM2:
CPU: All Athlon 64 X2, Athlon 64, All Athlon II, All Sempron, Phenom, Phenom II, A Series AMD APU Llano
Dimensiuni (cooler + ventilator)74 (l) x 140 (w) x 160 (h) cm
Greutate (cooler + ventilator)635 g
MaterialeAluminiu (radiator) / Cupru (heatpipe + bază)
Ventilator140 (l) x 140 (w) x 25 (h) mm
Flux de aer80.6 /137 max.
Lungime cablu350 mm
Alimentare12V / 0.2A (max.)
Durată de viaţă50000 ore, funcţionare în temp. ambientală de 400C
Nivel de zgomot27.8 dBA maxim
Presiune statică1.86 mmAq
Garanţie5 ani
 Informaţii preluate de pe pagina produsului

(continuă pe pagina următoare)

Prev page
Next page »

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus