Diverse

Citește mai departe:LG G5 review

Fiind preponderent un om al hardware-ului, înşiruirile de modele din fiecare an nu mă impresionează, întrucât eu judec un smartphone dintr-o perspectivă similară cu cea a unui notebook, iar SoC-urile în jurul cărora sunt construite noile modele respective sunt cam aceleaşi. Până anul trecut Apple şi Samsung aveau avantajul de a beneficia de SoC-uri pe 14 nm, motiv pentru care modelele celor doi producători nu sufereau de pe urma supraîncălzirii, un deal-breaker categoric pentru mine.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Sistem Gaming Primal Powered by MSI - Review

Uneori e mai comod să cumperi totul de-a gata, aşa cum sunt sistemele de gaming construite de PC Garage. Sistemul Gaming Primal Powered by MSI este exemplul unde cu puţin efort şi minte limpede, se obţine echilibrul între componentele hardware, performanţe şi costuri, câştigătorul fiind utilizatorul.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Samsung Galaxy S7 Edge camera review

Am revenit de data aceasta cu ultimul articol pe tema Samsung Galaxy S7 Edge şi anume camera. Am dorit să fac o comparaţie ceva mai extinsă în ceea ce priveşte camera de pe S7 Edge pe care o găsesc surprinzător de bună pentru un smartphone. Din 2013, poate chiar 2012, cred că a fost simţită o nevoie din ce în ce mai mică de aparate compacte, deşi vânzările de aparate DSLR din 2012-2013 au crescut uşor. În această categorie de aparate compacte nu includ aparatele Mirrorless sau cele cu obiective interschimbabile deoarece ele reprezintă o altă gamă de aparate.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Samsung Galaxy S7 Edge Review

După ce am postat varianta video a acestui review, trebuia să vină şi cea scrisă. În acest review ne îndreptăm atenţia către flagship-ul Samsung de anul acesta şi anume Samsung Galaxy S7 Edge. Lansat puţin mai devreme comparat cu predecesorul său şi anume Galaxy S6, S7 Edge vine mai mult cu o evoluţie în ceea ce priveşte seria de telefoane Samsung. Totuşi, mai multe în review-ul propriu-zis.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Shuttle XPC nano NC01U Review

Uneori mărimea nu contează la fel cum uneori cu cât mai mic, cu atât mai bine. Este şi cazul unui barebone Shuttle XPC nano, mai exact modelul NC01U aflat aici la review, o piticanie de 14 cm cu tendinţe expansioniste (ulterioare) şi arome picante pentru cine doreşte mai mult dintr-un format mic,foarte mic.

Citește mai departe...

Citește mai departe:AMD FreeSync schimbă experienţa în jocuri

Uneori, de nicăieri sau din neant apar lucruri care până nu ajungi să le experimentezi stau ascunse undeva în colţuri cu "e ceva acolo". Cam aşa au stat lucrurile şi cu AMD FreeSync, strict la nivel personal, o tehnologie care mi-a stârnit un interes mediu la momentul anunţării şi care a ajuns să-mi schimbe unele convingeri odată ce a stat suficient timp pe birou pentru un review.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Maguay Gamepower X99 Review

Alegerea unui sistem de gaming uneori se poate dovedi a fi o adevărată provocare pentru gamerii neavizaţi într-ale hardware-ului (sau pur şi simplu pentru cei leneşi), motiv pentru care diverşi producători au în ofertă sisteme preconfigurate, cel puţin la un anumit nivel, pentru a soluţiona această problemă. Unul dintre aceştia este Maguay, care ne-a oferit spre testare o variantă a sistemului GamePower X99.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Cum transformi orice TV clasic într-un SmartTV pornind de la o platforma ASRock

Trendul ultimilor ani în domeniul producţiei de televizoare a mers înspre dezvoltarea unor platforme SMART care au transformat banalul televizor ce servea drept receptor al unor canale TV într-un multimedia center cu opţiuni din ce în ce mai complexe începând de la rularea de conţinut multimedia direct de pe medii de stocare portabile până la navigarea pe internet. Pentru a te bucura de toate aceste opţiuni până în urmă cu ceva vreme, singura posibilitate era trecerea la un SmartTV care însă pentru destul de mulţi dintre consumatori nu s-a dovedit o opţiune viabilă din punctul de vedere al costurilor şi hai să zicem al nostalgiei pentru un televizor LCD sau plasmă care încă funcţiona foarte bine.

Citește mai departe...

Citește mai departe:AVerMedia Live Gamer HD Lite Review

Încă o placă de captură la teste, dar de această dată vorbim despre modelul AVerMedia Live Gamer HD Lite. Aceasta, spre deosebire de modelul testat precedent este internă şi se montează prin intefaţa PCI-Express x1.

Citește mai departe...

Citește mai departe:AVerMedia Live Gamer Portable Review

În acest review vom discuta despre o placă de captură şi anume modelul AVerMedia Live Gamer Portable. După cum spune şi numele, este o placă de captură portabilă (sîc) pentru cei care doresc să înregistreze o sesiune de gaming sau să ofere un stream fără să adauge un load suplimentar asupra procesorului. Compresia este realizată în format h.264 la nivel hardware, fapt pentru care oferă un load sesizabil mai mic asupra procesorului.

Citește mai departe...