Memorii

Citește mai departe:ADATA UC350 USB Type-C Review

Stocarea datelor de orice tip şi accesul la ele oriunde, de pe orice dispozitiv este deja un lucru obişnuit. În acest review ne ocupăm de ADATA UC350 USB Type-C, un stick de memorie ce îmbină formatul ultra-compact cu prezenţa conectivităţii USB 3.1 Type-C, noul standard ce s-a impus mai ales pe dispozitive portabile precum, smartphone, tablete şi ultrabook-uri.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ADATA XPG Z1 DDR4-2800 16GB Review

Ne îndreptăm azi privirile spre un kit de memorii DDR4 (în sfârşit), mai exact un kit ADATA XPG Z1 DDR4-2800. Conceput iniţial pentru platformele Intel X99 Quad-Channel, trecerea timpului şi apariţia platformelor Intel Skylake cu chipset din Seria 100, a făcut ca viaţa şi disponibilitatea memoriilor DDR4 să treacă din stadiul de "viitor" în prezent.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ADATA UD320 USB OTG Review - PCMHZ

De câte ori memoria smartphone-ului sau a tabletei din dotare s-a dovedit neîncăpătoare şi de câte ori v-aţi aflat departe de un desktop sau laptop pentru a realiza un backup al datelor din telefon? ADATA vine în ajutorul nostru oferind dispozitivul UD320 USB OTG (On-The-Go), un hibrid între caracteristicile unui card de memorie şi a unui stick USB clasic iar acesta se află acum la un review amănunţit.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ADATA DashDrive UE700 32GB USB3.0 Review PCMHZ

Cine are nevoie de un stick de memorie (flash drive) spaţios, elegant şi cu viteze mari de transfer nu poate să ignore ofertele celor de la ADATA, astăzi PCMHZ având la review modelul DashDrive Elite UE700, varianta de 32GB ce foloseşte din plin capacitatea de transfer a rapidei interfeţe USB3.0.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Avexir Core Series DDR3-1600 8GB Kit Review

Nume noi apar rar în sectorul entuziaştilor şi pasionaţilor dar de câtiva ani, producătorul de memorii AVEXIR a început să impresioneze cu produsele sale dedicate gamerilor, modderilor şi entuziaştilor. A venit vremea să testeze şi PCMHz un set de memorii iar pentru această premieră avem pentru voi un kit de 8GB (2x4GB) Avexir Core Series DDR3-1600 CL9, memorii ce se disting prin câteva caracteristici interesante cum ar fi iluminare dinamică cu LED-uri. Dacă v-am atras atenţia, vă invităm să citiţi noul nostru review...

Citește mai departe...

Citește mai departe:ADATA UC510 32GB USB 2.0 Review

Vremurile când 32GB reprezentau un hard disk decent în format 3.5" au trecut, astăzi capacitatea de stocare amintită poate sta liniştită agăţată ca un breloc la chei. Este exact ceea ce ne oferă ADATA cu seria UC510 - stick-uri de memorie flash cu dimensiuni foarte mici, rezistente la şocuri şi intemperii. Cât de bine performează un astfel de "pitic" vom vedea în review-ul următor.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Kingston DataTraveler DT108 16GB, Review

Toată lumea are nevoie de un stick de memorie flash iar cum capacităţile şi preţurile acestora au ajuns deja să nu mai fie o problemă ca acum câtiva ani, piaţa a fost invadată de o mulţime de modele care mai de care mai apetisante. Kingston DataTraveler 108 16GB este unul dintre ele menit să acompanieze orice utilizator ce îşi doreşte un stick de memorie cât mai mic dar încăpător.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Kingston HyperX DDR3 Limited Edition, Review

Anunţate astăzi, noile memorii Kingston HyperX DDR3 Limited Edition cu latenţe scăzute (CAS 7) KHX1600C7D3X1K2/4GX s-au prezentat în forţă la noi pentru un review. Dedicate pasionaţilor de jocuri şi celor ce doresc sisteme rapide, memoriile HyperX DDR3 PC3-10700 Limited Edition vin să demonstreze că valoarea este dată şi de latenţe mici nu doar de frecvenţe foarte mari.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ADATA Gaming Series XPG 2000G v2.0, Review

A doua generaţie a memoriilor din familia XPG de la ADATA s-a prezentat la noi pentru un review cu un kit DDR3 ADATA Gaming Series XPG 2000G v2.0 4GB (2GBx2), kit ce aduce câteva îmbunătăţiri atât la suprafaţă dar şi în interior.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Kingston DataTraveler Ultimate 32GB USB 3.0, Review

Săptămâna se încheie la PCMHZ cu un review la Kingston Data Traveler Ultimate 32GB USB 3.0, prima serie de stick-uri de memorie flash a renumitului producător ce foloseşte noua interfaţă SuperSpeed USB 3.0.

Citește mai departe...