Memorii
Prev page
Next page »

Kingston HyperX DDR3 Limited Edition, Review

Anunţate astăzi, noile memorii Kingston HyperX DDR3 Limited Edition cu latenţe scăzute (CAS 7) KHX1600C7D3X1K2/4GX s-au prezentat în forţă la noi pentru un review. Dedicate pasionaţilor de jocuri şi celor ce doresc sisteme rapide, memoriile HyperX DDR3 PC3-10700 Limited Edition vin să demonstreze că valoarea este dată şi de latenţe mici nu doar de frecvenţe foarte mari.

Ambalaj şi prezentare

Memoriile au venit într-o cutie de carton sigilată din fabrică, în interiorul acesteia cele două module fiind protejate împotriva descărcărilor electrostatice de două pungi sigilate.

kingston-hyperx...
kingston-hyperx...
kingston-hyperx...

Specificaţii

După cum se vede din raportul CPU-Z, avem de-a face cu module de memorie ce au timing-uri şi voltaje standard pentru frecvenţa de 685 MHz 9-9-9-25 @ 1.5V însă Kingston a inclus şi un profil XMP-1600 unde memoriile sunt alimentate la 1.65V funcţionând la frecvenţa de 800 MHz cu timing-uri agresive de 7-8-7-7-20.

CPU-Z pentru Kingston HyperX Limited Edition DDR3

Galerie imagini

Ca aspect şi dotări, memoriile urmează tradiţia radiatoarelor seriei Kingston HyperX, un fapt îmbucurător fiind menţinearea unei înălţime mici pentru memorii fapt ce ajută la compatibilitatea cu marea majoritate a soluţiilor voluminoase de răcire pentru procesoare folosite cu precădere de gameri şi pasionaţii de overclocking. Memoriile sunt de tip double-sided, fiecare parte a PCB-ului având câte 8 chip-uri de memorie.

kingston-hyperx...
kingston-hyperx...
kingston-hyperx...
kingston-hyperx...
kingston-hyperx...
kingston-hyperx...

Prev page
Next page »
Mai multe despre: review   Kingston   DDR3   HyperX   memorie  

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus