Monitoare

Citește mai departe...

Un review de aceasta data la un produs diferit, mai exact testam un monitor de la LG cu panou AH-IPS cu FreeSync, o diagonala de 27 inch si rezolutie de 1920x1080, mai exact modelul 27MP59G-P. Este un monitor cu veleitati de gaming de buget, iar diagonala are scopul de a oferi o experienta ceva mai buna in game. Inca de la inceput nu as putea spune ca acest monitor este pentru gaming profesionist (esports sau ceva echivalent), ci mai mult catre un gamer casual care isi doreste sa beneficieze atat de o diagonala cat mai mare, dar si de tehnologia FreeSync proprietara AMD.

Citește mai departe...

Citește mai departe:BenQ BL2420U Review

După o perioadă în care BenQ s-a dat aproape dispărut din zona monitoarelor, mizând probabil pe profituri mai mari realizate exclusiv prin vânzarea panelurilor, către alți integratori, în ultima vreme pare să revină agresiv cu noi linii de monitoare. Este și cazul modelului BenQ BL2420U ce se mândrește cu o rezoluție UHD 4K, panel IPS și câteva caracteristici orientate spre zona premium business și gaming.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Monitor gaming ASUS VG236H Review

Vrei să treci la nivelul 2 de gaming? Atunci cu siguranță îți trebuie un monitor 3D, rapid și performant. Iar tocmai asta vom prezenta astăzi, „întruchipat” într-un monitor de 23 țoli, Full HD și dotat cu un kit nVIDIA 3D VISION: ASUS VG236H.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Monitor Acer T230H Full HD Review

Printr-o sumă de împrejurări a ajuns la noi Acer T230H, un monitor de 23" cu suport pentru tehnologia touch-screen şi cum Windows 7 este primul sistem de operare ce oferă suport complet pentru acest lucru am decis să realizăm un mic review.

Citește mai departe...