Network

Citește mai departe:Western Digital My Cloud Mirror Review

Multă lumea vorbeşte despre stocarea în cloud dar ce-ar fi dacă ai avea acasă propriul "norişor"? Western Digital oferă în acest scop seria My Cloud Mirror, dispozitive dual-bay de tip NAS (Network Attached Storage) ce combină capacitatea de stocare mare (2/4/8TB) cu o serie de caracteristici întâlnite la echipamente mult mai pretenţioase precum NAS-urile (Network Attached Server). Cum şi în ce mod poate My Cloud Mirror să îţi ajute existenţa în era digitală, aflăm în următorul review.

Citește mai departe...

Citește mai departe:TRENDnet TEW-811DRU AC1200 Dual band Wireless Router Review PCMHZ

Încet, încet, routerele dual band wireless de mare viteză nu se mai adresează exclusiv utilizatorilor cu bugete consistente, TRENDnet TEW-811DRU AC1200 fiind probabil un exemplu perfect de îmbinare a dotărilor de top cu un preţ accesibil. Să nu ne îmbătăm cu apă rece, există şi un revers al medaliei dar asta vom afla din review-ul următor...

Citește mai departe...

Citește mai departe:Review router TP-Link TL-WR841N - PCMHZ

În acest review ne-am îndreptat atenţia către TP-Link TL-WR841N, un router din zona entry-level ce pare să ofere pentru un preţ minuscul o serie de dotări interesante împreună cu viteze wireless N de până la 300Mbps. Cum stau lucrurile şi cât de accesibil este din toate punctele de vedere acest dispozitiv, vom vedea în continuare.

Citește mai departe...

Citește mai departe:TRENDnet TN-200 NAS Media Server Review - PCMHZ

De ceva vreme utilizatorii obişnuiţi au devenit tot mai interesaţi de dispozitive dedicate pentru stocare şi mai ales partajarea datelor, documentelor, a filmelor şi muzicii în interiorul reţelei proprii dar şi cu accesibilitate din exterior. TRENDnet TN-200 NAS Media Server este un astfel de dispozitiv, compact, robust, cu posibilitatea de a stoca până la 8 TB, micul "NAS" a fost lansat în luna iunie a acestui an şi astăzi se prezintă în faţa voastră pentru un review.

Citește mai departe...

Citește mai departe:TRENDnet TEW-731BR si EW-648UBM Review

Astazi voi prezenta un review din zona de reţelistică mai exact la două produse TRENDnet şi anume, router-ul wireless TRENDnet TEW-731BR care se laudă cu o viteză wireless care poate ajunge şi la 300 MBPS şi adaptorul wireless TRENDnet  EW-648UBM care poate ajunge la viteze de transfer de până la 150 Mbps.

Citește mai departe...

Citește mai departe:TRENDnet TEW-692GR - Review - PCMHZ

TRENDnet a fost printre primii producători care au lansat pe piaţă soluţii dual-band iar apariţia routerului TRENDnet TEW-692GR Dual-band 450Mbps, capabil să susţină simultan reţele wireless 2.4GHz şi 5GHz nu credem că a suprins pe nimeni. Timpul a trecut de atunci, pe piaţă au apărut modele concurente dar pentru PCMHZ vă propune să vedem mai în amănunt care sunt caracteristicile, performanţele, părţile bune şi rele din routerul TRENDnet, mai ales că invazia dispozitivelor ce se pot conecta folosind reţeaua wireless creşte de la o zi la alta.

Citește mai departe...

În acest review vom analiza în detaliu TRENDnet TEW-680MB 450Mbps, un media bridge wireless dual band destinat streaming-ului de conţinut media via o reţea wireless 450Mbps performantă către echipamente din sfera media centers. Dacă dotările de acasă includ deja mai multe sisteme desktop / portabile, un Smart TV, media playere sau console de jocuri, următorul pas pentru optimizarea acesteia pare să îl constituie achiziţia, implicit utilizarea unui media bridge performant.

Citește mai departe:TRENDnet TEW-680MB - Review - PCMHZ

Citește mai departe...

ZyXEL NBG-419N v2 este un router wireless ce foloseşte standardul "n" oferind (cel puţin teoretic) viteze de 300 megabiţi. Demult un router wireless nu mai este ceva exclusivist dar alegerea unui model care să satisfacă cerinţele unei locuinţe private poate să ducă la rezultate surpriză, fie în bine, fie în mai puţin bine. Vom vedea în acest review dacă cele două antene îl ajută să iasă în faţă la alegeri..

Citește mai departe:ZyXEL NBG-419N v2 Wireless Router Review - PCMHZ

Citește mai departe...

Citește mai departe:ZyXEL NSA325 NAS Review

Media Server? Dar de ce nu un NAS Media Server aşa cum este ZyXEL NSA325 aflat astăzi sub lupa PCMHZ pentru un nou review din zona echipamentelor de stocare în reţea. Având ca principale caracteristici formatul compact dual-bay, un procesor suficient de puternic la 1.6GHz şi suport pentru 6TB, produsul celor de la ZyXEL pare să promită multe la un preţ accesibil. Oare?

Citește mai departe...

Citește mai departe:TRENDnet TPL-405E / TPL-402E Powerline AV Adapter Review

Cum extinzi rapid o reţea locală fără să spargi pereţii? Foloseşti priza de curent şi tehnologia Powerline. În review-ul de astăzi avem două dispozitive ce pot răspunde acestor cerinţe, TRENDnet TPL-405E 500Mbps Powerline AV Adapter şi TRENDnet TPL-402E 500Mbps Powerline AV Adapter, "două cutiuţe mici şi albe" care odată conectate la prizele clasice de curent îţi duc internetul oriunde prin casă.

Citește mai departe...