Placi de Baza

Citește mai departe:Concluzii MSI 990FXA Gaming

Eşti gamer şi pe deasupra cel mai mare fan AMD? Îţi propun atunci să nu ratezi întâlnirea cu perechea ideală: o placă de bază MSI 990FXA Gaming pe care am dotat-o cu un procesor AMD FX-8370. Sau încă te întrebi cum a reuşit MSI să aducă puţină savoare unei platforme aflate la capătul drumului? Sper să te lămurească review-ul nostru.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K6 Review

Încă o placă de bază cu chipset Intel Z170 pentru procesoare Intel Skylake la review. De data aceasta ne-am oprit asupra modelului ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K6, o implementare care în opinia noastră se doreşte o punte între pasionaţii de gaming şi utilizatorii medii atât ca bugete dar şi ca pretenţii.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ASUS ROG Maximus VIII Impact Review

Continuăm seria plăcilor de bază din familia ASUS Republic Of Gamers ROG, de această dată având la review o placă de bază de la polul opus în ceea ce priveşte standardul de mărime şi anume ASUS ROG Maximus VIII Impact.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ASUS Maximus VIII Ranger Review

Când ai nevoie de o placă de bază care să exceleze în mai multe sectoare nu sunt multe variante de ales. Una din ele pare să fie ASUS Maximus VIII Ranger, un model din familia Republic Of Gamers construit în jurul unui chipset Intel Z170 cu destinaţia pasionaţi de gaming şi overclocking. În review o să vedem dacă un power-user termină misiunea ajutat de ranger-ul ASUS.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ASUS Z170 Pro Gaming Review

În acest review odată cu lansarea noii platforme Intel Skylake vom discuta despre o placă de bază ASUS Z170 Pro Gaming pe socket 1151. Destinată după cum îi spune şi numele, pasionaţilor de jocuri sau celor ce îşi doresc construcţia unui sistem performant, noua placă de bază ASUS încearcă să plutească în echilibru furtunii specifice lansării unei noi platforme.

Citește mai departe...

Citește mai departe:GIGABYTE Z170X-UD5 Quick Review

În această vară şi-au făcut apariţia două noi generaţii de procesoare Intel Core, dintre care, ca urmare a bugetului restrâns al Intel, n-a ajuns niciunul pe la noi (deloc sau în timp util). Cu toate acestea, reprezentantul generației a șasea de procesoare Intel Core (și al doilea model care nu s-a prezentat la timp), şi anume Intel Core i7 6700K a ajuns împreună cu o placă de bază GIGABYTE Z170X-UD5, asupra căreia ne vom concentra în acest quick - review.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ASRock N3150-ITX Review

Mică, rapidă şi furioasă? Cam aşa sună prezentarea dată de către ASRock pentru placa de bază cu procesor şi cu placă video integrată ASRock N3150-ITX. Vorbim despre un sistem aproape complet la care trebuie adăugat doar RAM, o sursă, un HDD şi o carcasă pentru a fi funcţional.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ASRock Fatal1ty Z97X Killer/3.1 Review

Oferta plăcilor de bază cu socket Intel LGA1150 este enormă, chiar şi la o filtrare după chipset-ul Z97. ASRock Fatal1ty Z97X Killer/3.1 aflată aici pentru review este un model din gama middle-range destinat pasionaţilor de jocuri (şi nu numai), producătorul taiwanez optând să introducă suportul pentru standardul USB 3.1.

Citește mai departe...

Citește mai departe:GIGABYTE X99-UD7 WIFI Review

A venit clipa pentru un prim review (nu avem speranţe de prea multe) la noua platformă dedicată procesoarelor Intel Haswell-E, placa de bază GIGABYTE X99-UD7 WIFI venind alături de suportul pentru memorii DDR4 şi o basculantă de dotări, pentru a sparge gheaţa dar şi cel mai probabil, portofelul. Cât de bine se prezintă aceasta platformă şi cum arată viitorul-prezent deja, aflăm în continuare.

Citește mai departe...

Citește mai departe:MSI B85M Gaming Review

A aterizat încă o placă de bază la review, MSI B85 Gaming mai precis, dar de data aceasta vorbim despre chipset-ul mai vechi (daca se poate numi astfel) Intel B85 care oferă suport nativ pentru procesoare Intel Haswell (deşi cu un update de BIOS poate suporta fără probleme şi Haswell Refresh, procesorul cu care vom testa această placă de bază fiind un i7 4790k). Destinată oricărui „gamer” ce se vede limitat de buget dar care îşi doreşte ceva diferit de plăcile de bază mainstream.

Citește mai departe...