Placi de Baza
Prev page
Next page »

J&W-IP35-PRO MotherboardJ&W se străduieşte să realizeze o implementare cât mai economică dar calitativă a chipsetului Intel P35 prin intermediul plăcii de bază JW IP35-PRO. Urmează ca noi să vedem cât de bine le-a reuşit pentru că pe piaţă există o concurenţă acerbă stiut fiind faptul că grosul profiturilor companiilor producătoare de echipamente hardware nu vine de la produse high-end ci din gama celor destinate utilizatorilor normali, fără pretenţii de overclocking extrem. Sectorul mainstream şi cel low-end fiind interesat în primul rând de stabilitatea şi raportul cât mai bun dintre dotări, performanţe şi preţ.

Introducere

Jwele sau J&W după identitatea sub care sunt promovate produsele sale nu este un nou venit fără experienţă în arena producătorilor de componente hardware. Înfiinţată în anul 1994, J&W Technology a reuşit să devină în scurt timp un producător respectat în zona asiatică datorită plăcilor de bază şi a plăcilor grafice realizate, produse într-o largă varietate de la modele high-end la cele low-cost. În China au devenit cel mai mare producător privat de plăci de bază având în acelaşi timp vânzări de 450.000 de unităţi lunar în întreaga lume.

Compania are 4 reprezentanţe în cele mai mari oraşe din China (Wuhan, Beijing, Shenzhen şi Hefei) în Europa având reprezentanţe în Spania, Germania, Marea Britanie şi Austria precum şi un depozit în Olanda. De asemenea există parteneri comerciali direcţi în Australia, Coreea de Sud, Filipine, Malaezia, Indonezia, India, Vietnam, Thailanda, Iran, Ungaria, Serbia şi Turcia. 

În România importator oficial al produselor J&W este compania Regio Impex (Bucureşti), companie ce îşi comercializează produsele prin intermediul siteului YourMall.ro.

Dotări

Prezenţa unui display cu led-uri (Debug LED Panel) pe panoul din spate, a unui Dual BIOS, interfaţă eSATA, suportul CrossFire şi faptul că JW-IP35-PRO are toţi condensatorii solizi sunt câteva din dotările care mi-au atras atenţia.

Overview caracteristici, JW IP35 Pro
  • suportă procesoare LGA775 Intel® Core™2 Extreme, Core™2 Quad, Core™2 Duo, Pentium® Dual Core
  • suportă procesoarele Intel® realizate în tehnologia de 45nm
  • FSB 1333/1066/800
  • Dual Channel DDR2 800/667 x 4 DIMMs, Max. 8GB
  • 2 x PCIe x16, 2 x PCIe x1, 2 x PCI
  • ATA x 1, SATAII x 6, eSATA x 1
  • Realtek® 8 Channel HD Audio
  • Marvell® Gigabit LAN
  • 12 porturi USB 2.0, DUAL BIOS, Debug LED
Prev page
Next page »

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus