Placi de Baza
Prev page
Next page »

ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K6 Review

Încă o placă de bază cu chipset Intel Z170 pentru procesoare Intel Skylake la review. De data aceasta ne-am oprit asupra modelului ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K6, o implementare care în opinia noastră se doreşte o punte între pasionaţii de gaming şi utilizatorii medii atât ca bugete dar şi ca pretenţii.

Ambalaj şi Accesorii

Ambalajul (cutia) plăcii de bază ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K6 este una surprinzător de simplă reuşind performanţa de a evita ridicolul unor "flăcări / balauri furioşi". Avem şi un mâner din plastic dacă se doreşte defilarea cu ea la braţ de la magazin şi până acasă.

Faţă cutie - ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K6

Spatele este ceva mai aglomerat şi încearcă să prezinte pe cât posibil toate tehnologiile şi dotările importante. Nimic deosebit vizual decât o aglomerare informaţională.

Spate cutie - ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K6

*notă: ambalajul şi sticker-ul de pe placa de bază indică greşit modelul K6+

Accesorii / Bundle

Placa de bază ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K6 a fost garnisită cu accesoriile clasice manuale, cabluri SATA, shield I/O, bridge SLI, şurub M.2. În imagine se vede un front panel USB 3.1, ei bine acesta intră ca bundle pentru modelul Fatal1ty Z170 Gaming K6+, lucru aflat de noi ulterior, la fel cum sticker-ul de pe PCB şi ambalajul indică K6+, placa este varianta K6 simplă.

Accesorii ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K6

Ambalaj si accesorii Ambalaj si accesorii Ambalaj si accesorii

(continuă pe pagina următoare)

Prev page
Next page »

Dacă ţi-a plăcut acest articol, recomandă-l şi prietenilor tăi. Mulţumim!

SPRIJINĂ GRATUIT ACEST SITE
Cumpără orice de pe eMAG folosind acest link iar noi vom folosi fondurile din comisioane pentru dezvoltarea acestuia.


comments powered by Disqus