Placi video

Citește mai departe:ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080  Review

Ne continuăm expediţia prin arhitectura NVIDIA Pascal şi "întâmplarea" ne-a scos în faţă pregătită pentru review, placa grafică ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 - model din portofoliul ASUS cu care compania taiwaneză se mândreşte "foarte tare". Probabil că mândria lor este justificată dar la fel de bine poate servi drept exemplu spre conştientizarea competiţiei crunte din piaţa PC hardware, o piaţă care-şi caută de ceva vreme viitorul roz.

Citește mai departe...

Citește mai departe:MSI GTX 1080 GamingX 8GB Review

Revenim după o perioadă de inactivitate şi avem plăcerea să vă oferim un review la placa grafică MSI GTX 1080 GamingX 8GB - un model aparte, pentru pretenţioşi din portofoliul MSI. Arhitectura NVIDIA Pascal a arătat deja că deţine coroana performanţei (dar şi a preţurilor), MSI venind cu implicarea personală ce are ca scop îmbunătăţirea a ceva ce deja este foarte bun.

Citește mai departe...

Citește mai departe:MSI GTX 980Ti Gaming 6G Review

Lansate undeva prin Iunie 2015, plăcile video NVIDIA GTX 980Ti nu mai sunt demult o noutate dar vinul devine mai bun odată cu trecerea timpului. Nimeni nu ne opreşte astfel în a realiza un review la placa video MSI GTX 980Ti Gaming 6G, una din multele implementări pentru GM200 GPU de la MSI.

Citește mai departe...

Citește mai departe:MSI GTX 960 Gaming 2G Review

MSI are în portofoliu nu mai puţin de 16 implementări diferite bazate pe nucleul grafic NVIDIA GTX 960 (GM206 Maxwell). În acest review ne vom ocupa una din ele, mai exact de placa video MSI GTX 960 Gaming 2G, o variantă garnisită cu răcire de top şi frecvenţe modificate agresiv direct din fabrică.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Review MSI Radeon R9 380 Gaming 4G

Placa video MSI Radeon R9 380 Gaming 4G din acest review este încă un exemplu cum un GPU şi o arhitectură bună reuşeşc să rămână pe piaţă vreme îndelungată. Adaugă mici refresh-uri de la AMD plus o implementare excelentă a celor de la MSI şi ai reţeta către ceva interesant, nu neapărat nou, nu neapărat prăfuit...

Citește mai departe...

Citește mai departe:Review ASUS Radeon R9 380X Strix Gaming

După o serie de întârzieri cauzate de mici probleme interne, iată că avem astăzi ocazia să vă oferim un review al plăcii video ASUS Radeon R9 380X Strix Gaming. Lansată la sfârşitul lunii noiembrie 2015, implementarea de faţă utilizează ultima iteraţie a nucleelor grafice AMD Tonga, vechi şi buni prieteni ai multora, ajunşi acum la maturitate cu toate forţele descătuşate.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ASUS Poseidon Platinum GTX 980Ti Review

În cazul fiecarei generaţii de plăci grafice, există două etape. În primă instanţă, se duce o luptă a procesoarelor grafice de top aparţinând celor doi producători rămaşi pe piaţă (anul acesta fiind vorba de AMD Fury X vs nVidia GTX 980 Ti), iar apoi, după ce se mai liniştesc apele, începe confruntarea dintre implementările integratorilor. Astfel, în cadrul acestui review am avut ocazia să testez o implementare cât se poate de interesantă a unui GPU de top, şi anume ASUS Poseidon Platinum GTX 980 Ti.

Citește mai departe...

Citește mai departe:MSI R7 370 Gaming 2G Review

Placa video MSI R7 370 Gaming 2G se adresează pasionaţilor de gaming cu bugete medii şi care se află în căutarea unei soluţii eficiente (upgrade) care le-ar permite rularea majorităţii jocurilor curente şi viitoare la rezoluţie 1080p.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ASUS STRIX GTX 950 DC2 OC Gaming Review

A fost odată, ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti... început mai bun la acest review pentru placa video ASUS STRIX GTX DC2 OC Gaming nu am găsit şi pentru asta trebuie să le mulţumim celor de la NVIDIA care nu au găsit nimic mai bun de făcut în vară decât să lanseze noile nuclee grafice NVIDIA GTX 950 GM206 bazate (totuşi) pe excelenta arhitectură Maxwell.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ASUS R9 390 DirectCU III Strix Review

A trecut destul de puţin de la ultimul review, dar iată că ne întâlnim cu o altă componentă hardware şi anume o placă video ASUS R9 390 cu noua răcire DirectCU III. Placa video vine dotată cu ultima implementare a răcirii ASUS DirectCU, de asemenea, la fel cum ne-am obişnuit la seria R9 390 cu o memorie video de 8 GB şi un procesor grafic AMD pe 28 nm cu arhitectura Hawaii.

Citește mai departe...