Portabile

Citește mai departe:Acer Aspire R13 Review

Seria Acer Aspire R13 este cea mai recentă încercare a celor de la Acer de a combina într-un singur dispozitiv portabil avantajele specifice ale unui notebook, tablete şi sistem All-in-One PC, aşa numitul "convertibil". Apelând la cele mai noi tehnologii şi componente hardware, Acer speră că de data asta "a nimerit combinaţia câştigătoare", poate ne vor convinge şi pe noi în acest review.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Acer Aspire Switch 10E Review

Laptop sau tabletă? O alegere destul de dificilă în acest moment având în vedere performanţele pe care o tabletă le poate avea pentru aplicaţii de tip office şi light use. Overall, o tabletă cu Windows 8.1 poate suplini nevoia unui laptop în majoritatea cazurilor. În acest review vom discuta despre un 2 in 1, şi anume Acer Aspire Switch 10E.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Maguay MyWay P1704x Review

Echipa de la Maguay s-a încumetat să ne trimită un laptop dedicat pasionaţilor de jocuri, modelul MyWay P1704x având o configuraţie extrem de puternică însă au omis faptul că redactorul este un dinozaur bătrân, crescut şi şcolit în jocuri pe sisteme desktop. Poate oare un laptop ca MyWay P1704 să schimbe modul în care cineva se poate juca / lucra? Vom vedea în următorul review...

Citește mai departe...

Citește mai departe:Fujitsu Lifebook U554 Review

În acest review vom discuta despre un alt laptop mai exact modelul Fujitsu Lifebook U554 dotat cu un procesor i3 Haswell Ultra Low Voltaje, 4 GB RAM, 500 GB HDD şi un ecran cu o diagonala de 13.3 inch.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Lenovo Yoga 2 11 Review

Inevitabil, la un moment dat cineva (Lenovo) au avut inspiraţia de a combina mai multe concepte într-unul singur, de aici luând naştere "convertibilele". Lenovo Yoga 2 11" este un amestec inspirat între un laptop şi o tabletă, diferenţa dintre acesta şi modelele concurenţei (la momentul anunţării acestui concept) fiind culmea, două balamale. "Flexibil cum nu s-a mai văzut", Yoga 2 a adus un strop de culoare şi mulţi au sperat că neajunsurile laptopurilor clasice / tabletelor vor lua sfârşit. Se pare că nu dar acesta este doar începutul unui review...

Citește mai departe...

Citește mai departe:Review Acer Aspire S5 Ultrabook

Continuăm activitatea pe această arie şi de această dată vom vorbi despre un ultrabook, mai exact Acer Aspire S5 dotat cu procesor Intel i5-3317U, ecran de 13.3 inch cu rezoluţie HD şi placă video integrată Radeon HD4000, dar cu un SSD spaţios cu o capacitate de 256 GB.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Lenovo ThinkPad E531 Review

După o perioadă de inactivitate pe partea de mobile m-am gandit să reîmprospătez o parte din această arie, fapt pentru care în acest review vom vorbi despre un laptop business, mai exact Lenovo ThinkPad E531 dotat cu un procesor Intel i5 3230M din generaţia Ivy Bridge, 4 GB RAM, ecran de 15.6 inch cu rezoluţie full HD şi placă video NVIDIA GT740M.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Allview Viva H7 Review

Te roade invidia când vezi prietenii/colegii care se joacă sau navighează pe internet de pe tabletă? Allview oferă din luna Iulie 2014 tableta Viva H7, un model de 7 inch cu ecran IPS generos de 1280x800 pixeli şi procesor quad-core la un preţ care cu siguranţă atrage doritorii. Dar merită oare achiziţia acestei tablete, poate ea face faţă aplicaţiilor şi jocurilor recente? Aflăm totul în cel mai nou review.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ASUS K55VM Laptop Review

Când vine vorba de alegerea unui laptop, ASUS se află printre producătorii cu un portofoliu solid, mereu actualizat cu cele mai noi componente. Aşa stau lucrurile şi cu modelul K55VM aflat azi în teste la PCMHZ, model din familia K ce se adresează sectorului mainstream şi utilizatorilor cu dorinţă dar ceva mai puţină putirinţă la buget.

Citește mai departe...

Citește mai departe:ASUS Eee Pad Transformer Review - PCMHZ

După foarte mult timp şi multă nerăbdare din partea mea am primit în teste o tabletă (că tot e trendy). Este vorba despre Asus Eee Pad Transformer TF101, o tableta de 10.1 inchi şi pentru aproximativ 10 zile am avut ocazia "să mă joc" cu aceasta iar de aici a rezultat şi un review pentru voi.

Citește mai departe...