Software si Jocuri

Citește mai departe:Clandestine Review

Clandestine este un joc puţin mai diferit faţă de ceea ce vedem în general. Jocul se bazează foarte mult pe multiplayer-ul izometric şi co-op asimetric. Lansat în luna Noiembrie a anului trecut, Clandestine a fost o surpriză pentru gameri, el fiind bine apreciat de către presă şi jucătorul de rând.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Warhammer: End Times - Vermintide Review

Warhammer este un univers imens. În materie de gaming, pentru toţi gamerii, Warhammer reprezintă un joc foarte frumos şi popular de strategie. Însă acesta a avut parte şi de câteva variaţii, cea mai recentă fiind Warhammer: End Times – Vermintide. Acesta este un joc co-op hack and slash destul de asemănător cu Left 4 Dead.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Review

Metal Gear Solid este una dintre cele mai cunoscute francize stealth, primul joc fiind lansat în 1987. De atunci şi până în prezent, seria concepută de Hideo Kojima s-a bătut cot la cot cu alte nume mari ca Thief, Hitman sau Splinter Cell. Însă, întotdeauna, acest nume a avut un aer aparte, acest aer fiind datorat şi faptului ca Metal Gear este de origine japoneză.

Citește mai departe...

Citește mai departe:LEGO Batman 3 : Beyond Gotham Review

LEGO… de la începutul secolului trecut şi până în prezent, acestă firmă a devenit cunoscută în întreaga lume prin faimoasele sale jucării. Însă, între timp, ea s-a extins în mai multe direcţii printre care: filme, conferinţe, ş.a.m.d. şi desigur că nu putea rata partea de gaming acesta fiind şi motivul pentru care ne-am gândit că merită un review jocul lor LEGO Batman 3 : Beyond Gotham.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Dungeon of the Endless Review

Dungeon of the Endless este acel tip de joc la care te uiţi puţin ciudat când îl vezi pentru prima dată, mai ales când observi ce gen este (roguelike fiind un gen puţin popular). În ultimii ani, am avut o invazie de jocuri retro, ele fiind apreciate mai ales de către nostalgicii din anii ’80 şi ’90. Am avut şi avem în continuare o gamă foarte largă de jocuri orientate spre începutul perioadei de glorie a jocurilor video şi din mai toate categoriile posibile. Avem shooter-e, avem racing-uri, 2D side-scroller-e, point and click, TBS-uri, RTS-uri, s.a.m.d.

Citește mai departe...

Citește mai departe:The Whitcher 3: Wild Hunt Review

Aventurile mele în lumea RPG-urilor au început undeva prin anii '94-'95 odată ce am încărcat pe CIP-02 jocul Hero Quest. De atunci şi până astăzi, posibilităţile tehnice au evoluat incredibil însă elementele de bază, întocmai ca la licorile magice, au rămas aceleaşi: povestea, caracterele, universul/lumea. The Witcher 3 : Wild Hunt este cea mai recentă apariţie şi probabil în top 3 cele mai aşteptate jocuri din 2015. Un review mic în comparaţie cu profunzimea acestui joc vă prezint şi eu în continuare..

Citește mai departe...

Citește mai departe:GTA V PC Review: I still got it baby!

Pentru că Rockstar Games au oferit în sfârşit o portare a jocului Grand Theft Auto V şi pentru PC master race, pentru că franciza de faţă este una care defineşte libertatea de acţiune, pentru că sunt prea bătrân să-mi scape ceva bun şi pentru că încă mai pot, am decis că este cazul să vă ofer un review la jocul momentului, GTA V. Da, da, chiar el, cu maşini, pistoale, fetiţe, curse nebune, peisaje superbe... deci, Bun venit în Los Santos!

Citește mai departe...

Citește mai departe:Watch Dogs Review

E3 2012, sfârşitul conferinţei de presă a celor de la Ubisoft şi toată lumea credea că publisherul francez şi-a dezvăluit tot ce avea mai bun la acel eveniment. Multe zvonuri se adeveriseră, lumea era destul de mulţumită. Însă, când nimeni nu se mai aştepta la nimic, pe ecrane începe să ruleze un trailer de care nimeni nu ştia nimic, nu se auzise nimic, nici un om nu avea idee ce joc este. Aşa a început povestea jocului ce avea să apară la distanţă de 2 ani de la acel E3. Acesta era Watch Dogs, surpriza din 2012, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată prin grafica lui, prin gameplay-ul care se anunţa a fi ceva super şi nemaivăzut.

Citește mai departe...

Citește mai departe:GTA V Review PCMHZ

În Noiembrie 2011, Rockstar lansa primul trailer pentru ce urma să fie GTA V, dupa ce în Octombrie se anunţase oficial că un nou joc GTA se află în dezvoltare la Rockstar North. Au urmat 2 ani în care publisher-ul nu a dorit să facă publice foarte multe trailer-e. 17 Septembrie 2013 a fost momentul în care, după 5 ani de la apariţia GTA IV, pe consolele din sufragerie se juca GTA V. PCMHz a făcut rost de joc şi acum, cu puţină întârziere din păcate, aveţi parte de review-ul acestui joc, în variant noastră desigur.

Citește mai departe...

Citește mai departe:FarCry 3 Blood Dragon Review

Far Cry 3 a fost probabil, cel mai bun joc de anul trecut, primind numeroase titluri GOTY s.a.m.d. Anul acesta, mai exact pe 1 Aprilie, Ubisoft a lansat pe internet un teaser care anunţa Far Cry 3 Blood Dragon. La început toată lumea a crezut că e doar o glumă de 1 Aprilie făcută de către publisherul francez, deoarece era un teaser prezentat în 8-bit, care ironiza filmele SF de la începutul anilor ’90. La câteva zile lucrurile s-au lamurit şi toată lumea a înţeles că este vorba despre un expansion stand-alone pentru Far Cry 3. Blood Dragon a ajuns şi în mâinile noastre fiind prezentat acum într-un review.

Citește mai departe...