Surse alimentare

Citește mai departe:SilverStone Strider Plus 600W Review

Încă un review, încă un produs, iar de această dată vom inspecta sursa SilverStone Strider Plus ST60F-PB. Nu este prima sursă de alimentare SilverStone care ajunge în teste, iar până acum nu am fost decât mulţumit de cele testate (ambele au venit cu certificare 80+Gold, putere suficientă în funcţie de sistem, modulare complet şi electronică bună). Acum avem în vedere un model middle-end care vine cu certificare 80+Bronze, o putere de 600W şi cablurile complet modulare.

Citește mai departe...

Citește mai departe:SilverStone Strider Gold ST55F-G 550W Review

Septembrie deja? Toamna se apropie (deşi temperaturile nu prea arată asta), iar noi ne uităm în continuare la hardware. Mai exact la o sursă care deja a apărut la o platformă de test şi anume SilverStone Strider Gold ST55F-G 550W. O sursă certificată 80+Gold cu o putere de 550W şi modularitate completă.

Citește mai departe...

Citește mai departe:NZXT Hale90 750W Review - PCMHZ

Eşti în căutarea unei surse de alimentare modulară, puternică, eficientă şi în acelaşi timp, puţin diferită de restul plutonului? NZXT HALE90 750W poate să fie aceea pentru că nu pare să-i lipsească niciuna din caracteristicile menţionate. Avem cabluri modulare plate, avem o eficienţă energetică certificată 80PLUS Gold, avem o putere maximă de 750W şi o cromatică alb-negru ce o diferenţiază de plutonul negru/cenuşiu. Mai multe detalii despre aceasta, despre performanţele ei şi mai multe, în review-ul următor.

Citește mai departe...

Citește mai departe:nJoy Rogue 600RGE PSU Review

Orice echipament are nevoie de o sursă de alimentare mai ales că deocamdată nu s-a inventat (pentru end-useri), calculatorul desktop fără aşa ceva. nJoy România are în portofoliul de produse aşa ceva astfel că ne-am gândit să realizăm un review la sursa de alimentare de 600W nJoy Rogue 600RGE, un model care se plasează într-o zonă de preţuri şi utilizatori extrem de tumultoasă. Ce au reuşit oamenii de la nJoy să aducă pe piaţă, cum arată la exterior/interior şi cum se comportă aceasta vom afla în noul nostru review.

Citește mai departe...

Citește mai departe:nJoy Isis 850L UPS Review

Protecţia sistemelor desktop la căderile de tensiune este ceva lăsat de regulă pe ultimul loc pe meleagurile noastre, doar atunci când se pierd date importante sau ore de muncă fiind vizibilă utilitatea unei surse neîntreruptibile de energie (UPS). Şi exact cu aşa ceva deschidem noul an, cu "gardianul biroului" mai exact un UPS nJoy Isis 850L, model ce pare adaptat solicitărilor medii dar care vine cu unele dotări din clasa superioară. Cât şi cum ne protejează acest UPS vom vedea citind primul review PCMHZ din 2013.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Thermaltake TR2 700W PSU Review

Sursa de alimentare Thermaltake TR2 700 este una care se foloseşte de principiul "o singură linie +12V dar bună", certificarea de eficienţă 80 PLUS Bronze pare să susţină acest lucru iar PCMHZ a pregătit bancul de probă pentru a ne convinge de calităţile acesteia într-un nou review.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Huntkey Jumper 550 PSU Review

A sosit timpul pentru un nou review la o sursă de alimentare modulară, de această dată avem pentru voi modelul Huntkey Jumper 550 ce deţine certificarea de eficienţă 80PLUS şi patru linii separate de +12V astfel încât avem cel puţin teoretic mare parte din ingredientele unui produs reuşit. Dacă este sau nu aşa aflăm imediat..

Citește mai departe...

Citește mai departe:ADATA HM-850W PSU Review

ADATA sunt cunoscuţi mai ales pentru memoriile şi dispozitivele de stocare însă anul trecut şi-au adăugat în portofoliu o serie completă de surse de alimentare modulare cu puteri între 550W şi 1200W. Astăzi avem la test modelul de 850W cu certificare 80PLUS Bronze şi vă invităm să îl exploraţi împreună cu noi.

Citește mai departe...

Citește mai departe:InWin Commander 750W Review

Viva la revolucion! Viva el comandante! Viva InWin Commander 750W! Aşa, astăzi vom îmbrăca uniforma militară pentru că altfel nu se poate realiza un review la această sursă de alimentare modulară venită parcă direct din depozitele armatei pentru a ajunge pe nemiloasele fronturi de luptă din carcasele sistemelor noastre.

Citește mai departe...

Citește mai departe:Cougar CM 700 PSU Review, PCMHZ

Ce este portocalie, are cozi de şarpe pe care şi le poate pierde sau pune la loc după bunul plac şi răspunde la numele de cod CM 700? Simplu, este o sursă de alimentare modulară Cougar CM Power 700 şi astăzi se află pe standul de teste la PCMHZ.

Citește mai departe...